Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvasice v hanáckém derby hokejovým výsledkem porazily Morkovice


Branky


5

Do Kvasic zavítaly Morkovice a hanácké derby nakonec přineslo zajímavou přestřelku. Domácí celek již v prvním dějství čtyřikrát oslavoval branku. Kanonáda neutuchla ani ve druhém poločasu a spokojení diváci tak nakonec viděli deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nasázel v první půli čtyři branky

Samotné utkání se v Kvasicím změnilo na pěknou přestřelku. Domácí tým se v předchozích duelech na svém pažitu střelecky trápil a navíc ztratil duely se Slušovicemi a také s Luhačovicemi v posledních minutách. Hráči si však v souboji s Morkovicemi své věrné fanoušky udobřili a předvedli střelecký koncert. Ten odstaroval již ve druhé minutě Třasoň, do půle domácí přidali další tři trefy. Hosté jednou skórovali. Ve druhé půli ofenzívní fotbal pokračoval a domácí vsítili další tři branky. Hostév závěru výsledek jen kosmeticky upravili.

Brankostroj domácích pokračoval i po přestávce

V první půli bylo k vidění celkem pět branek a diváci se na kvasickém stadionku určitě nenudili. Domácí celek byl v zakončení velmi přesný a vytvořil si před nástupem do druhé půle pohodlný tříbrankový náskok."Tohle utkání jv Kvasicích sme absolutně nezvládli ve všech směrech. Už branka ve druhé minutě utkání nám uškodila víc, než jsem si myslel. Hra byla složitá, neúčelná a plná chyb. Psychické rozpoložení mužstva nebylo nejlepší a konečný výsledek mluví za vše. Rozhodně je to pro nás důvod k zamyšlení. Přál bych si, abychom se takto herně už neprezentovali, "dodal Radek Barnet - trenér FC Morkovice

 



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
web Kvasic:

FC Morkovice
facebook Morkovic: Utkání se nám vůbec nepovedlo a inkasovali jsme sedm branek.



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] - D. Drápal [-] , K. Majkrič [-] (68. P. Vojtášek [-] ) , M. Pulkert [-] (87. R. Šupčík [-] ) , M. Třasoň [-] - M. Neubert [-] (87. M. Panák [-] ) - K. Lepša [-] , P. Dočkal [-] , D. Chytil [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] (46. M. Handl [-] ) , D. Jablunka [-] , O. Košárek [-] - O. Pospíšil [-] , J. Šlajs [-] (77. L. Goldman [-] ) , D. Judas [-] (22. L. Maticz [-] ) , J. Kapounek [-] - D. Knap [-] , L. Berky [-] , M. Oplt [-] (79. R. Zápařka [-] )

ŽK: 65. R. Zapletal , 78. D. Drápal , 89. M. Panák - 19. J. Šlajs , 33. M. Oplt , 53. J. Kapounek , 58. O. Pospíšil .
Hráči zápasu: M. Neubert , M. Pulkert - L. Berky .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZUBEK Radim, POLÁŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Remeš
Tip experta: výhra domácích

Kvasice v hanáckém derby Morkovice přehrají

Tip: výhra domácích

Tip: remíza