M. Štrbík 54. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Valašské Polanky doma proti Luhačovicím vyhořel v koncovce


Branky


54. M. Štrbík (p.) - 30. M. Polách , 58. M. Polách
5

Polančané se vrátili do domácího prostředí, kde byli odhodlání postavit se favorizovaným Luhačovicím. Výkon Kučerňákových svěřenců vypadal velmi dobře, v první půli si domácí borci tvořili jednu šanci za druhou, ale na výborného Švece v brance Luhačovic nedokázali vyzrát. Naopak Luhačovice byly v koncovce prakticky stoprocentní a s čistým svědomím se dá konstatovat, že z minima vytěžily maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení brankou Polácha

Z webu Val. Polanky:

Polančané na domácí půdě nastoupili velmi aktivně a Luhačovice dostávaly od prvních minut pod tlak. Brankové šance se začaly rodit až ve druhé desetiminutovce, nejprve Michal Baran připravil příležitost Kovalčíkovi, ten vypálil z 20 metrů, ale branku těsně minul. Další příležitost se dostavila o tři minuty později, u zrodu pohledné akce byl opět Michal Baran, jenž centroval míč do vápna Davidu Mačkovi, polanský útočník vypálil, jeho střelu Švec vyrazil a zlikvidoval i dorážku ze druhé vlny v podání Kovalčíka. Následně se David Máček individuálně dostal za obranné řady soupeře, ale ani tentokrát mu nebylo přáno. Další šance měli domácí ve 21. a 26. minutě, nejprve Smýkal uvolnil Michala Barana, ale ani tentokrát domácí neslavili, vzápětí Štrbík uvolnil Smýkala, ale ani on tváří v tvář Švecovi neuspěl. Luhačovice trestaly polanskou neefektivitu v zakončení hned z první příležitosti, když nakopnutý míč zpracoval Polách a přeloboval brankáře Zrníka - 0:1. Polančané se marně pokoušeli do první půle o srovnání, nejprve znovu ztroskotal v malém vápně David Maček a z trestného kopu se neujala ani dobře mířena střela Romana Trčky. 

Hosté jednobrankovu výhru už uhájili

Z webu Val. Polanky:

 

Domácí po výměně stran neustupovali z aktivního tempa a odměnou jim byla 54. minuta, když se po kombinaci bratrů Baranů zrodila možnost pokutového kopu. Ten dokázal proměnit Štrbík, ovšem je nutno podotknout, že Švec jeho záměry vystihl a dokonce si i na balón sáhl. Polančané byli odhodlání k obratu, ale namísto toho přišla další studená sprcha. Polách si zpracoval míč a z úctyhodné vzdálenosti dokázal umístit svou střelu přímo pod víko Zrníkovy brány, Polančané tak znovu ztráceli. Následně domácí rozpoutali na útočné polovině peklo, soupeře z Luhačovic svírali a připravili si další slibné příležitosti, ovšem David Maček po své další individuální akci opět nevyzrál na vynikajícího Švece. Když už byl luhačovický brankář překonán ve skluzu Řezníček, dokázal bránící hráč vykopnout míč z brankové čáry. Drtivý nápor domácích nakonec k vyrovnání nevedl, Luhačovice si z Valašska odvezly všechny body za těsně a šťastné vítězství 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Zápas s Luhačovicemi se mi hodnotí velmi těžce. Věděli jsme, že k nám přijede favorizovaný soupeř, ale byli jsme odhodlání doma zabojovat o potřebné body. Během první půle jsme soupeře přehrávali a vytvořili si dostatek šancí, abychom odskočili klidně i do tříbrankového náskoku. Bohužel namísto toho jsme z první šance Luhačovic inkasovali. Po výměně stran se nám podařilo vyrovnat díky penaltě, kterou proměnil Štrbík. Chtěli jsme skóre otočit, ale znovu jsme z ojedinělé akce soupeře inkasovali. Ve zbytku utkání jsme marně bušili na branku Luhačovic, ale bohužel vyrovnání jsme se nedočkali. Dnešní ztráta nás moc mrzí, gratuluji soupeři k šťastnému vítězství.

FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Z krásného prostředí, a po boji se sympatickým týmem, vezeme zlaté 3 body. Po fantastickém výkonu Švece v brance a šťastných trefách Polácha. Soupeř z mnoha šančí vstřelil branku pouze z pokutového kopu.



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
R. Zrník [-] - R. Trčka [-] (71. J. Novák [-] ) , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] (65. J. Řezníček [-] ) - M. Štrbík [-] (85. L. Daněk [-] ) , Š. Kovalčík [-] (88. T. Chuchma [-] ) , M. Baran [-] , F. Maček [-] , M. Baran [-] - D. Maček [-] , M. Smýkal [-] (46. D. Ondra [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Popelka [-] , T. Hruboš [-] , O. Červenka [-] , P. Zapletal [-] , M. Polách [-] , V. Bykhovskyi [-] (76. M. Bernátek [-] ) , J. Suchý [-] , J. Zámorský [-] , J. Kořenek [-] , Š. Červenka [-] (90. J. Jelínek [-] )

ŽK: 63. O. Adámek - 45. O. Červenka , 88. M. Bernátek , 90. M. Švec .
Hráči zápasu: M. Štrbík , M. Baran - M. Polách , M. Švec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Remeš
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice potvrdí na Valašsku roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů