Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2020 18:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si snadno poradil s nováčkem z Valašské Polanky


5

Na otrokovickou umělku zavítali v pátečním podvečeru fotbalisté z Valašské Polanky. Domácí celek potvrdil roli papírového favorita a nakonec vyhrál tříbrankovým rozdílem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Z webu Valašské Polanky:

 

Po úvodním oťukávání se Polančané museli mít v Baťově na pozoru. Domácí velmi chytře přenášeli hru a začali se dostávat do šancí. První taková se udála v 11. minutě, kdy Gojš centroval Ondrášovi, střelu druhého jmenovaného Kolínek vyrazil. Zanedlouhou se znovu pohledným centrem prezentovali domácí, konkrétně Žáček, když našel Gojše, ten ještě vylepšoval pozici pro Ondráše, ovšem Kolínek se stačil přemístit a následně odolal i další střele Gojše. Baťov se dočkal v 17. minutě a akce to byla vskutku pohledná. Vše začalo u Kadlece, ten si natáhl míč na levém křídle a předložil jej Sotolářovi, jenž vyšperkoval pozici pro Bršlicu a ten se na malém vápně už nemýlil - 1:0. S Polančany mohlo být zle již v 19. minutě, ale Kadlec z voleje neumístil výzvu od Gojše. Pak už se probrali i hosté z Valašské Polanky a začali se v Otrokovicích aklimatizovat. Velkou příležitost srovnat měl ve 31. minutě Štrbík, jenž od středového kruhu postupoval zcela osamocen na brankáře Vításka, ten však zachoval klid a dokázal zlikvidovat jak úmysly Štrbíka, tak i dorážku v podání Barana, velká škoda pro hosty. Otrokovice pak měly další dvě příležitosti, aktivní byl Bršlica, ale jeho střelu nejprve Kolínek zneškodnil a následná hlavička po rohovém kopu skončila na horní tyči. Když už se Polančané nadechovali k vyrovnání, přišla pro ně krutá rána a to branka na 0:2 čtyři minuty před koncem poločasu, do brejku vyrazil Gojš a poslal míč Bršlicovi, jenž svou druhou trefou v utkání navýšil vedení Baťova. 

Domácí přidali další dvě branky

Z webu Valašské Polanky:

 

Do druhé půle vstoupili Polančané aktivně, bylo vidět, že se chtějí o výsledek porvat. Ve 48. minutě Štrbík uvolnil Davida Mačka, jenž už byl ve slibné střelecké pozici, brankář Vításek však dobře četl hru a střelu Mačka vyrazil na rohový kop. V 60. minutě musel zasahovat Kolínek, když se po chybě bránícího hráče dostal k dvojnásobnému zakončení znovu Bršlica, polanský brankář však svůj tým podržel. Z následného protiútoku poslal Řezníček míč Daňkovi, po zásahu polanského útočníka skákal míč na brankové čáře, ale nenašel si cestu do branky Baťova. Namísto kýžené kontaktní branky se Polančané dočkali inkasování třetího gólu, Kadlec nacentroval míč na hlavu Ondráše a domácí kapitán měl na svědomí nejspíš zlomovou branku utkání Vše vrcholilo v 71. minutě, když se po rohovém kopu prosadil Jakubowicz. Polančané bojovali až do konce, sám postupoval na branku Baran, ovšem minul. Čestnou branku však obstaral mladíček Kovalčík, když si natáhl míč na dvacítce a krásnou střelou umístil do růžku otrokovické branky. To už ale nic nezměnilo na faktu, že tři body zůstaly v Baťově. 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Do pátečního souboje jsme nastoupili bez našeho kapitána P.Bršlici, jenž se zranil v pohárovém utkání ve Fryštáku, takže obranná řada hrála v improvizované sestavě, což rychlí útočníci Polanky dokázali využívat a zle naše beky proháněli. Pro diváka velmi zajímavé a na šance bohaté utkání, když možností ke skórování měli oba týmy více než dost. Hosté podali slušný výkon a brankový rozdíl je pro ně možná až krutý ale nás výrazně podržel brankář Roman Vitásek, který byl výraznou postavou tohoto utkání. Jsem rád, že jsme utkání výsledkově i herně zvládli a v utkání před početnou diváckou kulisou se dokázali brankově vícekrát prosadit.

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Soupeř nás prvních 20 minut svíral a zaslouzene otevřel skóre. Měli jsme možnost srovnat, ale namísto toho jsme před odchodem do šaten inkasovali podruhé. V zápase se nám nepodařilo proměnit velké množství příležitosti a s tím se venku uspět nedá. Baťov prokázal větší zkušenost i kvalitu v zakončení a tímto mu gratuluji je třem bodům.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - A. Skyba [-] (66. M. Vitásek [-] ) , A. Bršlica [-] (88. P. Krajča [-] ) , A. Jakubowicz [-] (88. R. Vašulka [-] ) , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , J. Kadlec [-] (77. R. Klíma [-] ) , J. Dvořáček [-] (79. T. Sovadina [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , V. Zapletal [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - O. Zbranek [-] , O. Adámek [-] - Š. Kovalčík [-] , M. Štrbík [-] , M. Baran [-] , J. Novák [-] (28. P. Filgas [-] ) , F. Maček [-] - D. Maček [-] (58. L. Daněk [-] ) , M. Smýkal [-] (54. J. Řezníček [-] ) - R. Trčka [-] (75. M. Filgas [-] )

ŽK: 84. M. Vitásek - 24. D. Maček , 32. O. Zbranek .
Hráči zápasu: R. Vitásek , A. Bršlica - Š. Kovalčík .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - ZAPLETAL Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Novotný
Tip experta: výhra domácích

Baťov potvrdí s nováčkem roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích