3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovický Lukáš Berky se stal katem fotbalistů ze Štítné nad Vláří


Branky


62. L. Berky , 72. D. Knap , 85. L. Berky - 79. M. Hnaníček
5

Lídr tabulky ze Štítné nad Vláří poměřil síly s fotbalisty z Morkovic. Ti hrají své duely kvůli rekonstrukci hrací plochy v nedaledkých Zdounkách. V první půli branka nepadla. Ve druhém poločasu se dvakrát prosadil domácí kanonýr Berky a zajistil tak Morkovicím všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

Radek Barnet, trenér FC Morkovice:

 

V úvodu utkání byla aktivita na naší straně a dostali jsme se do brankovych příležitosti, které jsme nevyužili. Začala nám váznout výstavba hry, hodně míčů nešlo po zemi a projevila se nepřesnost v kombinační hře. Poločas skončil 0-0. Do druhého poločasu jsme nastoupili z větším odhodláním být více produktivní. Podařilo se nám vsitit vedoucí branku a tím ziskat větší klid ve hře. Dokonce jsme šli do vedení 2-0. Přišla herní situace kdy jsme mohli soupeře potrestat po třetí, ale naopak jsme inkasovali z rychlého brejku. Po inkasovane brance jsme měli výpadek ve hře kde nás soupeř přitlacil. Uklidnila nás branka se standartni situace. Vítězství si kluci zasloužili.

 

 

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

"Utkání s Morkovicemi na hřišti ve Zdounkách se od začátku nevyvíjelo podle našich představ. Domácí hráči byli více na míči, obzvlášť v prvním poločase, kdy jsme měli štěstí a neinkasovali branku. Chyběl nám pohyb, zejména na stranách hřiště, lepší organizace, směrem dozadu a odvaha směrem dopředu. Domácí vyhráli zcela zaslouženě. Nezbývá nám, než se z tohoto zápasu poučit a v domácím zápase předvést zodpovědnější výkon. Čeká nás ale velmi kvalitní protivník z Holešova," hodnotí nepříliš povedené utkání ve Zdounkách asistent trenéra TJ Sokol Štítná nad Vláří Lubomír Hnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
facebook Morkovic: Utkání se Štítnou n/Vl jsme zvládli a po zásluze bereme tři body.

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: Na utkání jsem kvůli nemoci nebyl přítomen a zastupoval mne asistent Luboš Hnilo. Utkání jsem sledoval na TV COM a výhra domácího celku je zasloužená.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , O. Košárek [-] , J. Večerka [-] (75. R. Lysák [-] ) - O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] (59. L. Maticz [-] ) , J. Kapounek [-] , J. Šlajs [-] - L. Berky [-] (89. D. Prachař [-] ) , D. Knap [-] , M. Oplt [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - D. Kořenek [-] , J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , D. Hnilo [-] (76. M. Králík [-] ) , J. Fojtík [-] (41. M. Černý [-] ) , P. Malaník [-] , M. Hnaníček [-] , M. Maniš [-] (65. F. Januška [-] ) , T. Vaculík [-]

ŽK: 85. D. Kořenek .
Hráči zápasu: D. Knap , L. Berky - M. Hnaníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Filip Novotný
Tip experta: výhra domácích

Morkovice na lídra tabulky vyzrají

Tip: výhra hostů