2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Luhačovic rozhodli o své výhře nad Bystřicí pod Hostýnem již v prvním dějství


Branky


5

Do Luhačovic zavítali fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem a po dvaceti minutách si připadali jako v Jiříkově vidění. Prohrávali totiž o dvě branky. Domácí celek si ve druhé půli hlídal dvoubrankové vedení, hostím se podařilo korigovat výsledek až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

V utkání ve Sportovním centru Radostova byl favoritem domácí celek, který v uplynulém kole otočil v posledních minutách téměř ztracený duel v Kvasicích. Hosté ale neměli v největších moravských lázních co ztratit a nakonec zásluhou zlepšeného výkonu ve druhé půli domácí tým i potrápili.Jan Jelínek, trenér Luhačovic: „První poločas byl z naší strany slušný. Kluci byli koncentrovaní a dařilo se nám soupeře přehrávat. Vedeni 2:0 bylo zasloužené. Ve druhé půli jsme polevili, ale hosty jsme do velkých příležitostí nepouštěli. Tlak přišel až v závěru utkání, ze kterého soupeř vytěžil pouze snižující branku.“

Domácí si tříbodou výhru ohlídali

Web Bystřice pod Hostýnem - https://www.fkbph.cz/aktuality

Hodnocení trenéra FK BpH Jindřicha Lehkoživa: Pokud budeme dělat takové individuální chyby, za které nás soupeři trestají a sami nedokážeme proměnit naše šance, tak budeme mít velký problém bodovat. Z výkonů některých našich hráčů jsem hodně zklamaný.

Tři body tak zůstaly v Luhačovicích, domácí tým se posunul do horních pater tabulky, mrzet jej může pouze domácí ztráta v derby se Štítnou nad Vláří. Hosté odjíždějí s prázdnou a jejich prozatímní výkony nejsou nijak přesvědčivé.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: V utkání s Bystřicí bereme tři body především díky dobrému výkonu v první půli.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Bernátek [-] (82. J. Plášek [-] ) , R. Slobodian [-] (86. L. Ďurďa [-] ) , T. Maček [-] (87. J. Jelínek [-] ) , M. Polách [-] , V. Bykhovskyi [-] (80. T. Hruboš [-] ) , J. Suchý [-] , J. Zámorský [-] , V. Pavlíček [-] , J. Kořenek [-] , Š. Červenka [-] (71. R. Pešek [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Mikulášek [-] - D. Horák [-] (33. M. Ulrych [-] ) , P. Lendler [-] , S. Zámorský [-] (46. A. Křek [-] ) , D. Malát [-] (74. M. Kubík [-] ) , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , M. Tureček [-] (42. Š. Bartoň [-] ) , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , T. Heger [-]

Hráči zápasu: J. Suchý , J. Kořenek - P. Votava .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Štipčák Martin - ZELENÝ Martin, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Novotný
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice doma potvrdí výhru z Kvasic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích