1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašov v domácím prostředí padl s Morkovicemi


Branky


5

Nedašov v minulém kole vyhrál v Boršicích a věřil si i na Hanáky z Morkovic. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Hosté ve druhém dějství dali druhou branku a těsnou výhru před skvělou návštěvou uhájili až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

David Solař, brankář Nedašova:

Morkovice začaly aktivněji, a také se rychle ujaly vedení. My jsme se do zápasu dostávali pomaleji, ale postupem času se hra srovnala. Podařilo se nám šťastně vyrovnat těsně před přestávkou. Úvod dalšího dějství byl stejný jako začátku duelu.
Morkovicím se povedl brejk a vzali si vedení zpět. My jsme se snažili vyrovnat, jenže to byla z naší strany spíše křeč. nastřelili jsme nějaké tyčky, břevno, také závarů před bránou jsme měli dost. Bohužel se nás v posledních zápasech drží neuvěřitelná smůla v zakončení. Snad to co nejdříve prolomíme."

Hosté cennou výhru uhájili

Radek Barnet trenér FC Morkovice:

Jsem rád, že jsme dovedli utkání do vítězného konce. Velice bojovne utkání na menším hřišti proti důraznému soupeři a dalším dramatickým situacím, kterým se soupeř dostával k blízkosti naší branky. Zlomovými herními situacemi byli v prvním poločase nepromění vyložené šance za stavu 0-1. A další situace v druhém poločase za stavu 1-2. Kdyby jsme tyhle situace řešili s větším klidem a s přesností, tak utkání mohlo být klidnější a vyvážené. Takto domácí byli pořád ve hře. Určitě zaslouženě vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Chtěli jsme doma potvrdit výhru z Boršic, to se nám ale nakonec nepodařilo.

FC Morkovice
facebook Morkovic: Těžké utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] , J. Marek [-] , R. Cícha [-] , P. Šuráň [-] , J. Fojtík [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , J. Holba [-] (39. J. Bartoška [-] ) , F. Novák [-] (33. M. Lorenc [-] ) , J. Pagáč [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - O. Augustin [-] (72. R. Lysák [-] ) , J. Večerka [-] , D. Jablunka [-] - J. Šlajs [-] , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] , O. Pospíšil [-] - L. Berky [-] , D. Knap [-] (90. D. Vlček [-] ) , M. Oplt [-]

ŽK: 10. J. Holba , 13. R. Talčík , 81. R. Cícha - 16. J. Kapounek , 29. D. Knap , 44. J. Večerka , 61. M. Oplt , 77. J. Šlajs .
Hráči zápasu: M. Macháč - D. Knap , L. Berky .
Počet diváků: 455. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Josef Fojtík
Tip experta: výhra domácích

Nedašov vyhrál v Boršicích a porazí i Morkovice