0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:15

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probuzení otrokovického Baťova odnesla Bystřice pod Hostýnem


Branky


5

Otrokovický Baťov neměl ideální start do nového ročníku. Tentokrát ale zabral a z Bystřice pod Hostýnem si odvezl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

web SK Baťov:

Od počátku zápasu byl k vidění spíše boj, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou chybu. Zatímco první minuty patřily spíše baťovským, od desáté minuty se začali osmělovat i domácí a získali mírnou převahu, vytěžili z ní však pouze několik rohových kopů. Zápas se začal lámat po půlhodině hry, kdy nejprve sudí přehlédli ruku domácího obránce ve své šestnáctce, pak však zavelel ke zteči náš kapitán Pavel Bršlica, když se při vyvážení míče z vlastní poloviny doslova probil přes tři hráče, našel Adama Jakubowicze, který si navezl míč před velké vápno a přízemní střelou z 20 metrů zaskočil brankáře domácích. Ten se musel hodně červenat, protože škvíra mezi nohami se určitě utěsnit dala. Hosté se  po této brance zklidnili a začala se jim více dařit kombinace, což doložila situace ze 42.minuty - Jirka Sotolář našel na pravé straně volného Ondráše, ten vzápětí přesným centrem Jirku Štefku, jenž ač tísněn, dokázal z malého vápna dostat míč do sítě domácích.

 

Hosté si výhru v závěru pohlídali

Ve druhé půli domácí prostřídali a lehce přeskupily řady, když se na hrot vysunul Juráň, baťovští však pozorně bránili a do žádné větší šance Bystřici nepouštěli, sami se naopak kombinační hrou pokoušeli přidat třetí branku, která by zápas definitivně rozhodla, ani obrana domácích však již další změnu skóre nepřipustila a tak zápas skončil dvoubrankovým vítězstvím Baťova.

Petr Zapletal, trenér SKB:
"Jsme spokojeni s výsledkem i herním projevem. Při vším respektu k soupeři jsme byli po většinu utkání kombinačně lepším mužstvem a již v prvním poločase jsme se dokázali prosadit brankami Jakubowicze a Štefky. Druhý poločas jsme odehráli stejně kvalitně jako poločas první. Domácí sice přidali na obrátkách, ale naše defenziva byla pozorná a z toho důvodu se dá naše vítězství považovat za zcela zasloužené."



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:

SK BAŤOV 1930
Ladislav Bršlica, člen VV: Vezeme si z Bystřice pod Hostýnem zaslouženou výhru.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Mikulášek [-] - D. Horák [-] , P. Lendler [-] , M. Kubík [-] (46. A. Křek [-] ) , D. Malát [-] (56. Š. Bartoň [-] ) , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , M. Tureček [-] (79. P. Křížek [-] ) , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , T. Heger [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Štefka [-] (89. R. Klíma [-] ) , A. Bršlica [-] , V. Zapletal [-] , A. Jakubowicz [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] , J. Kadlec [-] (90. R. Vašulka [-] ) , Z. Ondráš [-]

ŽK: 81. J. Juráň - 88. J. Sotolář .
Hráči zápasu: L. Juhas - A. Jakubowicz , J. Štefka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Josef Fojtík
Tip experta: remíza

Utkání skončí po devadesáti minutách remízou

Tip: výhra domácích