4:1
(3:0)
57. L. Němec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka si v domácí premiéře smlsla na Velkých Karlovicích


Branky


11. M. Štrbík (p.) , 34. O. Zbranek , 38. D. Maček , 89. M. Filgas - 57. L. Němec (p.)
4

Valašská Polanka hostila v domácí premiéře Krajského přeboru okresního rivala z Velkých Karlovice. Svěřenci trenéra Kučerňáka předvedli výborný výkon zejména v první polovině utkání, kdy soupeři odskočili do tříbrankového trháku. Utkání doprovázely emoce a rozhodčí Bernatík udělil hned tři červené karty. Polančané však závěr utkání zvládli, když o definitivním vítězství rozhodl Martin Filgas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli v první půli ofenzívní smršť

Do první příležitosti se dostali hosté z Velkých Karlovic, když v 8. minutě centrovaný míč mířil na Škrobáka, ten si jej zpracoval, ale polanskou branku minul. Domácí následně otevřeli skóre, v 10. minutě zahrál jeden z hostů rukou v pokutovém území a penaltu s přehledem proměnil Štrbík. Hornovsacané byli nebezpeční zejména při brejkových situací, jednu takovou sehráli ve 14. minutě, ale zakončující Langer přestřelil. V 18. minutě poslal míč do strany Štrbík na Stanislava Adámka, ten však nedokázal pohotového Sedláka překonat. Následně si domácí málem dali vlastní gól, když brankář Kolínek nastřelil Škrobáka a od něj míč skončil na horní tyči. Polančanům se následně podařilo sehrát pohlednou kombinaci, trestný kop rozehrál Štrbík, poslal jej Baranovi a rychlonohý založník servíroval před bránu, kde se podařilo míč usměrnit za brankovou čáru Zbrankovi - 2:0. Hosté mohli snížit záhy, jenže Škrobák trefil pouze horní tyč. Domácí pak znovu předvedli svůj technický um, když se po kombinaci Ondry s Baranem dostal do zakončení David Maček a Sedláka překonal. První půle tako končila za stavu 3:0 pro Valašskou Polanku. 

Domácí si výhru pohlídali

Hosté z Velkých Karlovic vstoupili do druhého poločasu odhodlaně, ale první příležitost měli znovu domácí, když se po individuální akci dostal ke střele Kovalčík, Sedlák jeho pokus zneškodnil. V 65. minutě si hosté vybojovali pokutový kop, který dokázal proměnit Kučera a bylo sníženo. Utkání mělo náboj derby a bylo to znát. Rozhodčí rozdal několik karet, utkání nedohrála trojice hráčů, když za domácí putovali předčasně Stanislav Adámek s Romanem Trčkou, za hosty pak nafasoval červenou kartu Kučera. Velké Karlovice se snažili zužitkovat početní výhody, ale obrana domácích v čele s Ondřejem Adámkem pracovala velmi precizně. Polančané pak hrozili z brejků, kombinaci Daňka s Davidem Mačkem mohl zakončit Kovalčík, ovšem Sedlák byl na místě. V 88. minutě se však domácí příznivci znovu radovali, z nepřímého kopu Filip Maček přihrál Martinu Filgasovi a zkušený borec se trefil po zemi přesně k tyči, na jeho ránu se Sedlák natahoval marně. Valašská Polanka tak v domácí premiéře uspěla a okresního rivala z Horního Vsacka porazila 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Máme velkou radost ze zisků tří bodů. Povedl se nám první poločas, kdy jsme soupeře přehrávali a zaslouženě se dostali do vedení 3:0. Po výměně stran jsme se však vlastní vinou rozhodili a nafasovali jednu zcela zbytečnou červenou kartu a pak navíc musel předčasně pod sprchy i Roman Trčka. Utkání doprovázely emoce, ovšem my za stavu 3:0 nesmíme dělat takové hloupé chyby a zbytečně se oslabovat. Nakonec jsme to utkání zvládli a dovedli do vítězného konce. Bylo tady dnes hodně lidí a věříme, že jsme našim fanouškům udělali radost.

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář:



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , S. Adámek [-] , O. Adámek [-] , D. Ondra [-] , O. Zbranek [-] (46. L. Daněk [-] ) - J. Novák [-] (64. F. Maček [-] ) , M. Štrbík [-] (78. J. Řezníček [-] ) , M. Baran [-] , Š. Kovalčík [-] - D. Maček [-] (87. M. Filgas [-] ) -

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - J. Mikula [-] , J. Kučera [-] , M. Melichařík [-] , T. Štuler [-] (55. T. Ondřejka [-] ) , P. Škrobák [-] , J. Podešva [-] , J. Pavelka [-] , J. Píšek [-] , L. Němec [-] , J. Langer [-] (74. M. Jurajda [-] )

ŽK: 64. J. Novák , 66. R. Trčka , 83. D. Maček - 20. J. Kučera , 32. M. Melichařík , 33. L. Sedlák , 33. P. Škrobák , 85. J. Podešva . ČK: 58. S. Adámek , 67. R. Trčka - 65. J. Kučera .
Hráči zápasu: D. Maček , Š. Kovalčík - L. Němec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - ZELENÝ Martin, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Saňák
Tip experta: výhra domácích

Valašská Polanka doma v premiéře uspěje

Tip: výhra domácích