1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Nedašova loupili v nedělním odpoledni v Boršicích


Branky


4

Na Slovácko zavítali fotbalisté z Nedašova. Valaši v prvním duelu této sezóny nestačili na favorizované Luhačovice a prohráli 1:4. Stejným výsledkem skončilo i utkání Boršic v Nevšové. Nedašov přijel do Boršic i se Zdeňkem Šenkeříkem, bývalým hráčem pražské Slavie, který se Steauou Bukurešť vstřelil historicky první branku Slavie v Lize mistrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Nedašov ve své premiéře nestačil na domácí půdě na Luhačovice a v Boršicích neměl co ztratit. Také domácím nevyšel start podle představ, kdy prohráli v Nevšové. Začátek utkání na Slovácku vyšel lépe Valachům, kteří se ujali vedení Šuráněm. Domácí se ve druhé půli snažili o vyrovnání, hosté ale přidali opět Šuráněm druhou trefu. Domácí ještě zdramatizovali vývoj utkání, ale hosté nakonec cennou výhru uhájili. V závěru zápasu se dostal na hřiště i bývalý hráč pražské Slavie Zdeněk Šenkeřík, nedašovský rodák. Domácí navíc v závěru přišli o vyloučeného brankáře Janečku. Tři body tak poměrně překvapivě putují na Valašsko a domácí mají po utkání nad čím přemýšlet.

 

Hosté cennou výhru uhájili

Z webu SK Boršice:

V neděli 23.8.2020 v 16:30 hod. začíná mistrovský zápas mužů Boršice – Nedašov. Boršice jsou na 13. místě tabulky, 0 bodů;  v minulé sezóně obsadili 7. místo v tabulce, 19 bodů. Nedašov je na 12. místě tabulky, 0 bodů;  v minulé sezóně obsadil 9. místo v tabulce, 15 bodů.

 

 

Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Velkou ránou pro nás bylo již páteční zranění klíčového střeďáka Ohnutka, který si zlomil ruku. Poté to již byla skládačka, hotová Rubikova kostka. Opět se ukázalo, že když nám vypadne z úzkého kádru rozdílový hráč, pak se dlouho trápíme a hledáme. A hrát jen fotbal dvacet minut nestačí! Bohužel kluci začali hrát až v závěru, kdy jsme prohrávali 0:2. A to nejde, musíme se kousnout dříve! Další komplikací pro nadcházející duel ve Štítné nad Vláří je vyloučení naší jedničky mezi tyčemi Janečky. Bude to hodně složité, o to více musí kluci bojovat.“



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic: Utkání s Nedašovem jsme nezvládli, navíc jsme přišli o naši brankářskou jedničku.

TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: První letošní body jsou doma, navíc konečně z venkovního hřiště...



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] (58. M. Bartošík [-] ) , R. Sládeček [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , V. Suchánek [-] , L. Oslzla [-] , M. Cigoš [-] , P. Vrták [-] , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-] (90. A. Boček [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] (88. M. Prekop [-] ) , J. Marek [-] , R. Cícha [-] , P. Šuráň [-] (78. J. Bartoška [-] ) , J. Fojtík [-] , D. Šenkeřík [-] (90. Z. Šenkeřík [-] ) , M. Macháč [-] , J. Holba [-] , F. Novák [-] , J. Pagáč [-]

ŽK: 63. T. Oslzla , 63. L. Oslzla , 66. R. Sládeček , 90. R. Janečka - 63. F. Novák , 77. J. Fojtík , 82. D. Šenkeřík . ČK: 90. R. Janečka .
Hráči zápasu: L. Oslzla - D. Solař , P. Šuráň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štipčák Martin - ZICHÁČEK Martin, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Saňák
Tip experta: výhra domácích

Boršice si napraví reputaci po utkání v Nevšové

Tip: výhra domácích