1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítná nad Vláří si veze z derby v Luhačovicích nakonec dva body


Branky


4

Místní derby se hrálo hrálo v sobotním dopoledni za úmorného vedra ve SC Radostova v Luhačovicích. V první půli se diváci branky nedočkali. Hosté ze Štítné nad Vláří pak sahali po třech bodech, v závěru se ale podařilo domácím vyrovnat. V penaltové loterii selhal jako jediný ex-ligista David Hubáček, který přestřelil Řehákovu svatyni. Dva body tak poměrně překvapivě, ale zcela zaslouženě, putují nakonec do Štítné nad Vláří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

Zápas v Luhačovicích sliboval zajímavou podívanou. Domácí celek si přivezl vysokou výhru z horké půdy v Nedašově, zatímco hosté dokázali brankou Malaníka udolat otrokovický Baťov. Jak se říká, derby nemá favorita, což platilo i tentokrát. První poločas branku nepřinesl, oba brankáři byli pozorní. Zápas provázelo velké parno, což v závěru první půle více vyhovovalo štítenským mladíkům. Úvodní branky se hrstka fanoušků dočkala až patnáct minut před koncem. Hostím vyšel jeden z mnoha brejků a Malaník nakonec dotlačil míč do sítě. Pojistku vedení mohl přidat Černý, ale stejně jako Sterling, trestuhodně přestřelil. Platilo opět pravidlo - nedáš - dostaneš a domácí potrestali zaváhání ve štítenské defenzívě. Nastavení přineslo po jedné šanci na obou stranách, ale branka už nepadla. V penaltové loterii se více dařilo hostím.

Domácí srovnali až v posledních minutách

První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Přesto si oba celky vytvořily několik dobrých příležitostí. Vše podstatné se odehrálo až ve druhém dějství, kdy se hrál poměrně zajímavý fotbal. Hosté vycítili šanci a stále více zaměstnávali obranu domácích. Podařilo se jim dát úvodní branku, ale své nadějné vedení nakonec neudrželi.

Trenér Jelínek FK Luhačovice:
“Vyrovnané utkání a spravedlivá dělba bodů. Každý chvilku tahal pilku. Jsem rád, že jsme dokázali na obdrženou branku zareagovat. Šance byly na obou stranách, divákům se musel zápas líbit. Já ovšem s herním projevem spokojený nejsem.”

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4, jedinou penaltu nedal David Hubáček



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Derby mělo svůj náboj, ale nakonec jsme z něj vytěžili jenom jeden bod.

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: Remíza je v celkovém hodnocení asi spravedlivá. V první půli byli lepší domácí, v té druhé my. Škoda jen nevyužité příležitosti za stavu 1:0. Šanci jsme bohužel nevyužili a domácí vyrovnali. Na penalty jsme byli šťastnější.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - R. Slobodian [-] (55. V. Bykhovskyi [-] ) , T. Hruboš [-] , J. Suchý [-] , A. Popelka [-] , R. Pešek [-] (82. J. Jelínek [-] ) , V. Pavlíček [-] , J. Kořenek [-] (77. M. Polách [-] ) , M. Bernátek [-] (67. J. Janča [-] ) , D. Hubáček [-] , Š. Červenka [-] (82. M. Hyžík [-] )

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] (65. M. Maniš [-] ) , V. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , P. Malaník [-] (81. F. Januška [-] ) , M. Hnaníček [-] , M. Černý [-] , D. Kořenek [-] , D. Hnilo [-]

Počet diváků: 36. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - PROKŮPEK Kamil, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Saňák
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice doma v derby potvrdí výhru z Nedašova

Tip: výhra domácích