1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Patrik Malaník vystřelil Štítné nad Vláří proti Baťovu tři body


Branky


3

Štítná nad Vláří si připsala proti kvalitnímu protivníkovi tři body. O výhře rozhodl v 54. minutě Patrik Malaník. Domácí pak hubenou výhru uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Již v 10.minutě měly na svém kontě oba týmy po jedné velké šanci, které obě skončily shodně na tyči soupeřovy branky. Poté však počet brankových příležitostí nějak zvlášť nenarůstal, hra se odehrávala převážně mezi šestnáctkami a za zmíku tak stojí již jen Bínova střela do náruče Marcaníka, nebo Gojšova hlavička po centru Štefky, i tu však gólman domácích dokázal u tyčky akrobaticky vyrazit. Po 30. minutě se hra vyrovnala a k vidění byly spíš jen dlouhé nákopy, které obrany obou týmů bezpečně odvracely. V první půli se tak diváci ve Štítné nad Vláří branky nedočkali i přes několik dobrých příležitostí na obou stranách.
 

Domácí Malaník zápas nakonec rozhodl

Rozhodující okamžik přišel po necelých 10 minutách druhé půle,kdy se po souboji na půlce míč šťastně odrazil ke střednímu záložníkovi domácích, ten jej z první prostrčil mezi obránce Baťova a sprintující Malaník svůj nájezd jeden na jednoho s přehledem proměnil. Hosté se pokusili zvýšit aktivitu a po prostřídání trochu přeskupit sestavu, bohužel k většímu tlaku to již nevedlo a vytvořili si už jen jedinou zajímavou příležitost, Adam Bršlica však z prostoru penalty branku trefit nedokázal. Nakonec tak byli v tomto vyrovnaném zápase šťastnější domácí, kteří šli výhře více naproti, byli důraznější v dostupování a nedávali našim hráčům na míči tolik prostoru jako baťovští jim, ze dvou šancí pak jednu dokázali proměnit, takže tři body tentokrát zůstaly ve Štítné.

 

Fotogalerii Radka Holíka si můžete prohlédnout zde - https://www.zonerama.com/radekh88/Album/6479968?fbclid=IwAR2i1sH60uOtrJvbozcJUiPImURVqIE-I0bANUs2I76ViTt08ufhNwDwuv4



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
web Štítné n/Vl: První letošní duel jsme proti silnému Baťovu zvládli na jedničku a bereme tři cenné body.

SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: Mužům se vstup do sezóny nevydařil a po vyrovnaném průběhu ve Štítné nad Vláří prohráli 0:1. Výsledek odpovídá výkonu a přístupu našeho mužstva. V dalším kole přivítáme na svém hřišti Kvasice, doufejme že v tradičním pátečním podvečeru předvedeme lepší výkon a připíšeme si první body.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , P. Malaník [-] (80. F. Januška [-] ) , M. Hnaníček [-] , M. Černý [-] (90. O. Hnilo [-] ) , D. Kořenek [-] , D. Hnilo [-] (82. M. Maniš [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Štefka [-] (63. M. Vitásek [-] ) , A. Bršlica [-] , A. Jakubowicz [-] , Z. Ondráš [-] , J. Dvořáček [-] , J. Gojš [-] , A. Skyba [-] (86. J. Kadlec [-] ) , M. Bína [-] (86. T. Sovadina [-] ) , V. Zapletal [-]

ŽK: 80. D. Kořenek - 40. V. Zapletal , 49. A. Bršlica .
Hráči zápasu: M. Marcaník , P. Malaník - P. Bršlica .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - MITÁČEK Václav, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: remíza

Souboj Štítné nad Vláří a Baťova skončí v základní době nerozhodně

Tip: výhra domácích