M. Mujkoš 22.
V. Tomšů 51. (p.)
L. Hladík 72.
M. Kuric 90. (p.)
4:1
(1:1)
33. T. Ohnutek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová si v domácím prostředí poradila s Boršicemi


Branky


22. M. Mujkoš , 51. V. Tomšů (p.) , 72. L. Hladík , 90. M. Kuric (p.) - 33. T. Ohnutek (p.)
3

Posílená Nevšová si proti slováckému celku s chutí zastřílela. V utkání byly k vidění hned tři pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrál svižný fotbal

K prvnímu mistrovskému utkání přistoupila obě mužstva zodpovědně, hrál se rychlý a kombinační fotbal. Hra byla víceméně vyrovnaná. Ve 20. minutě po přesném a prudkém centru poslal Nevšovou do vedení Milan Mujkoš. Boršice po obdržené brance zabrali a po jednom z průniků po faulu gólmana byl nařízen pokutový kop. Ten bez problémů přímo do "šibenice" proměnil kapitán hostů Tomáš Ohnutek a srovnal tak vývoj utkání. Poločas tak skončil smírně. Druhá půle začala naším tlakem, zpřesnili jsme hru a při přečíslení po centru Michala Gabka zahrál hráč soupeře rukou a byl nařízen pokutový kop v náš prospěch, hodnotí první půli nevšovští činovníci. 

Domácí si výhru pohlídali

Ten proměnil Václav Tomšů a upravil na 2-1. Hosté měli velkou vůli po vyrovnání, dostali se do několika slibných i vyložených šancí, ty ale náš gólman bravurně likvidoval a nepřipustil další změnu skóre. My hrozili zejména z rohových kopů, které zahrával Aleš Urbánek a po jednom z nich hlavou usměrnil míč do brány Lukáš Hladík  a 70. minutě zvýšil naše vedení na 3-1. Hosté i tak zbraně nesložili, al otevřeli a hru a tím i prostor pro naše brejky, kterých bylo několik v řadě. V závěru utkání po přihrávce Romana Vašičky na volného Vaška Tomšů byl tento faulován gólmanem hostů a nařízen pokutový kop, který proměnil Miro Kuric a pečetil tak výsledek zápasu na 4-1, viděli průběh duelu domácí.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Důležité první body tak zůstaly na domácí půdě.

SK Boršice
facebook Boršic: Zápas rozhodly naše chyby v obraně a nedůrazná koncovka, opticky jsme byli lepším týmem a předvedli jsme potenciál týmu, který v příštích zápasech naplníme. Domácí prokázali zkušenost v rozhodujících momentech.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - J. Fuksa [-] , M. Gabko [-] (65. R. Vašička [-] ) , J. Solařík [-] , V. Tomšů [-] , M. Mujkoš [-] , A. Urbánek [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] (90. T. Václavík [-] ) , J. Kovář [-] , M. Kuric [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , P. Vrták [-] (88. M. Vrtal [-] ) , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] (86. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-]

ŽK: 76. M. Kuric , 80. A. Urbánek - 53. P. Vrták , 90. R. Janečka .
Hráči zápasu: M. Mujkoš , A. Urbánek - T. Ohnutek .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Bartoň Pavel - SVOBODA Tomáš, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: výhra domácích

Nevšová posílila kádr a s Boršicemi si poradí

Tip: výhra domácích