1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 10:15

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovice v samotném závěru šokovaly fotbalisty z Kvasic


Branky


3

Domácí celek se ujal vedení sedm minut před koncem. Hosté ale srovnali Kvasnicou a v závěru strhli Klečkou výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Fotbalisté Kvasic patřily v podzimní části ke štice soutěže a vše nasvědčovalo tomu, že budou bojovat o postup do Divize. Pandemie COVID -19 však jejich plány zkřížila a Hanáci se mohli pyšnit kvůli nedohrané jarní části pouze titul půlmistra. I v nadcházející sezoně měly Kvasice patřit k adeptům postupu. V poslední přípravě sice nestačily na divizní Slavičín, přesto byly ambice tohoto celku vysoké. V úvodním kole narazily Kvasice na tým ze Slušovic. Zápas sledovalo 500 diváků. V první půli branka nepadla a vše podstatné se odehrálo až v samotném závěru. Domácí se sice ujali vedení, ale hosté dokázali dvakrát kontrovat. Překvapivá výhra tak putovala na Zlínsko.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Petr Blaha (trenér Kvasic): „Smolná porážka. Popravdě ale měl být náš přístup lepší, byli jsme vlažní a pomalí. Sice jsme byli na míči, ale od nás to byla spíše házená, nedokázali jsme najít na soupeře recept. Slušovice byly na nás velmi dobře připravené, organizované v defenzivě, a spoléhali na brejky. Chyběl nám moment překvapení, odvahy, více nahrávek jsme měli dozadu než dopředu. Když jsme už šli do vedení, mysleli jsme, že to nějak dokopeme. Pak ale přišla chyba, zbytečná standardka, odrazy a vyrovnání. A když soupeř udeřil střelou z 25 metrů k tyči, bylo po nás. Před takovou návštěvou a hodech se z Kvasic body neodváží, ale takový je někdy fotbal. Do dalšího těžkého zápasu na Baťově musíme zlepšit přístup a srovnat si to v hlavě.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
web Kvasic:

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí: Nečekaný bodový zisk z půdy favorita se urodil v samotném závěru utkání.



Sestavy


FC Kvasice
J. Svoboda [-] - K. Lepša [-] (75. R. Janoštík [-] ) , R. Zapletal [-] , D. Stratil [-] , J. Baculák [-] - M. Třasoň [-] (64. K. Majkrič [-] ) , P. Vojtášek [-] , M. Pulkert [-] (54. A. Dvořák [-] ) , D. Drápal [-] - M. Neubert [-] - D. Chytil [-]

FC Slušovice
L. Hečko [-] - J. Večeřa [-] (90. O. Štalmach [-] ) , K. Zedníček [-] , P. Kvasnica [-] (89. D. Valerián [-] ) , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , A. Smilek [-] (90. I. Lošťák [-] ) , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] , A. Novák [-] (69. M. Foltýn [-] )

ŽK: 83. K. Majkrič - 61. L. Klečka , 75. R. Tkadlec .
Hráči zápasu: M. Neubert - P. Kvasnica , L. Klečka .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Ševčík Igor - ZPĚVÁK Petr, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: výhra domácích

Kvasice potvrdí doma roli favorita

Tip: výhra hostů