T. Bastin 19.
R. Čáp 90. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 10:15

7.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec porazil vedoucí Zápy


Branky


19. T. Bastin , 90. R. Čáp (p.)
6

Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou vybojovali velmi cenné vítězství v duelu s lídrem soutěže SK Zápy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bastin poslal Chlumec do vedení.

Utkání začalo opatrně z obou stran. Ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat jako první. První šance a rovnou branka byla k vidění v 18. minutě. To dostal míč dvacet metrů zády k brance Tomáš Bastin, dokázal využít své postavy, obtočil se okolo bránícího beka a přízemní střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení 1:0. Domácí obrana působila velice soustředěně. Hosté se tak snažili o zakončení alespoň ze střední vzdálenosti, ale jejich střely míjely branku gólmana Bráta. Chlumec se zase stažil hrozit z centrovaných balónů, ale ani na druhé straně se šance neurodila. Domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Čáp v závěru pojistil výhru

Ve druhé půli měli první šanci hosté. Míč se po centru Haška odrazil na vápno, kde jeden z hostujících hráčů střílel, domácí střelu ztečovali pouze k zadní tyči, kde chyběli centimetry ke skórování hostujícímu kapitánovi Jelínkovi. Poté zahrával domácí Čáp přímý kop z nebezečné pozice, jeho střela na přední tyč ale minula branku. Hosté si málem dali kuriozní vlastní branku. Zahráli malou domů, míč před gólmanem Soukupem skočil a kutálel se směrem k brance, hostující gólman jej ale stihl doběhnout a před brankovou čárou uklidit do bezpečí. V 90. minutě gólman Soukup ve vápně doslova převálcoval domácího hráče a kopala se penalta. Tu si vzal na starosti Roman Čáp a střelou do středu brány pečetil domácí výhru.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
J. Brát [-] - T. Hynek [-] (86. O. Žahourek [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Krčál [-] , P. Veselka [-] , T. Labík [-] (86. J. Novotný [-] ) , J. Kučera [-] (55. V. Vejr [-] ) , R. Čáp [-] , J. Kadlec [-] , J. Havel [-] (71. T. Sedláček [-] ) , T. Bastin [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - J. Jelínek [-] (83. T. Matějka [-] ) , V. Hron [-] , L. Magera [-] (67. L. Koutenský [-] ) , P. Putz [-] (67. M. Kubů [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Woitek [-] , F. Hakl [-] , M. Jelínek [-] , P. Růžek [-] , P. Hašek [-]

ŽK: 31. R. Čáp , 83. T. Bastin , 90. J. Brát - 26. P. Růžek . ČK: 80. P. Růžek .
Hráči zápasu: T. Bastin .
Počet diváků: 326. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TESAŘ Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích