3:2
(3:2)
25. D. Surmaj (p.)
39. D. Surmaj (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubice zdolaly Zbuzany, branky padaly pouze v první půli


Branky


13. F. Čihák , 22. D. Huf , 36. D. Huf - 25. D. Surmaj (p.) , 39. D. Surmaj (p.)
5

Béčko Pardubic přivítalo na svém hřišti Zbuzany. Výsledek utkání určil první poločas, kdy domácí dvakrát vedli a hosté vždy z penalty pouze snížili. Na třetí branku domácích už ale odpověď Zbuzany nenašly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbuzany snižovali z penalt

Do 12. minuty se čekalo na úvodní šanci. To se k přímému kopu postavil domácí Huf a trefil břevno. Ve 13. minutě vyslal Huf přihrávku a Filip Čihák poslal domácí do vedení. Ve 22. minutě Pardubice své vedení navýšili. Po další kombinační akci se prosadil David Huf, 2:0. Ve 25. minutě odpískal hlavní rozhodčí hraní rukou ve vápně domácímu Kubartovi a z nařízené penalty dokázal snížit na 1:2 David Surmaj. Na góly bohatý první poločas pokračoval. Ve 36. minutě ze strany odcentroval Nemšovský a David Huf se opět trefil přesně, 3:1. Ve 39. minutě fauloval skluzem ve vápně Zelenka a hostující David Surmaj penaltu opět proměnil, 2:3

Domácí zachránila tyčka

Hosté nastoupili do druhého poločasu aktivněji a svého soupeře zatlačili. Do šancí se ale dlouho nedostávali. Až v 65. minutě se do velké šance dostal Zeman, dokázal i zakončit, ale trefil pouze tyč domácí branky. V závěru hosté hru zcela otevřeli a domácí vyráželi ze zabezpečené obrany do rychlých protiútoků. Žádný však proměnit nedokázali, což je ale nemuselo mrzet, protože jejich kvalitní defenziva nepustila soupeře k šanci vyrovnat.

 

Zdroj: Web FK Pardubice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: V prvním poločase jsme byli dominantní, vytvořili jsme si šance a dali zaslouženě tři góly, navíc Huf ještě trefil břevno. Bohužel po našem gólu jsme vzápětí branku inkasovali, v obou případech soupeř skóroval z penalty. Tím jsme si situaci trochu zkomplikovali, ale vedli jsme 3:2, přesto měl soupeř o co hrát. Ve druhé půli se hodně bojovalo, Zbuzany zjednodušily hru, s centrovanými míči jsme si poradili, ale z brejkových situací už jsme neskórovali. Jsme rádi, že jsme si připsali tři body, které pro nás jsou nesmírně důležité.

FK Zbuzany 1953
Miroslav Kratochvíl - trenér: Nejeli jsme do Pardubic prohrát, bohužel domácím jsme nabídli možnosti vstřelit branky bez jakéhokoliv přičinění. Vyhořela nám totálně obrana, když dáme dvě branky venku, nemůžeme prohrát.



Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - L. Pfeifer [-] , M. Vít [-] , A. Nemšovský [-] (90. T. Formáček [-] ) , V. Sychra [-] (86. F. Gočaltovský [-] ) , . Paixao [-] , T. Kubart [-] , L. Zelenka [-] , S. Lee [-] , F. Čihák [-] , D. Huf [-] (90. F. Stýblo [-] )

FK Zbuzany 1953
D. Radimský [-] - T. Zeman [-] , D. Surmaj [-] , P. Rys [-] , M. Hovorka [-] , D. Eichler [-] , J. Schneider [-] (68. J. Jonáš [-] ) , J. Šimkovský [-] (88. I. Krasnyanyk [-] ) , J. Liška [-] (81. M. Kubeš [-] ) , M. Uvíra [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 66. T. Kubart , 87. A. Nemšovský , 94. F. Stýblo - 43. M. Maleček .
Hráči zápasu: D. Huf - D. Surmaj .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krejsa Josef - ČERNÝ Ondřej, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů