0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy díky jediné brance vyhráli v Brozanech


Branky


5

Jediná branka rozhodla utkání v Brozanech, kam přijely Zápy. Hostující favorit si připsal tři body po brance Martin Jelínka z 50. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Jiří Šmidrkal - asistent trenéra: Vyrovnané utkání, za stavu 0:0 to bylo bez šancí na obou stranách, potom jsme dostali gól ze standardní situace. My jsme poté hru otevřely a Zápy měly asi tři tutovky. To bylo tím, že jsme chtěli vyrovnat, ale do žádné větší šance jsme se nedostali. Je to škoda, byl to hratelný soupeř a my doma musíme bodovat. Máme problém v tom, že nevystřelíme na branku.

SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Vítězství se nerodilo lehce, jelikož jsme věděli, že oproti loňsku přestavěli mužstvo. Udělali kus práce a posílili. O to víc jsem rád, že naší bojovností a dobrým taktickým výkonem jsme to zvládli. Musím uznat, že posledních dvacet minut to byla z naší strany křeč. Pouze jsme se bránili, ale Brozany žádnou velkou příležitost neměly. My jsme během utkání měli tak pět tutovek, po ofsajdu nám nebyl uznaný gól, Jelínek šel sám na branku. Jsem rád, že pokračujeme na vítězné vlně a doufám, že se tam budeme držet co nejdéle. V dnešní době nikdo neví, kdy mu do toho zase hodí vidle. Poděkování celému týmu za tvrdou práci a bojovný výkon. Je na čem stavět a musíme takhle pokračovat dál.



Sestavy


SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - J. Hruštinec [-] (85. Z. Milutinović [-] ) , C. Chukwuma [-] , V. Pardubský [-] , P. Tichý [-] (75. V. Gebert [-] ) , P. Výborný [-] (69. M. Jirkovský [-] ) , T. Bubeníček [-] , M. Studecký [-] , R. Cibulka [-] , M. Krátký [-] , J. Bechyně [-]

SK Zápy
L. Soukup [-] - L. Magera [-] (70. T. Matějka [-] ) , V. Hron [-] (88. M. Kubů [-] ) , P. Putz [-] (67. L. Koutenský [-] ) , J. Jelínek [-] (67. L. Woitek [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , F. Hakl [-] , P. Růžek [-] , M. Pávek [-] , P. Hašek [-] (88. K. Janko [-] )

Hráči zápasu: M. Jelínek .
Počet diváků: 338. Rozhodčí: Radina Marek - VOKOUN Daniel, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích