J. Nesvadba 56. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Ústí nad Orlicí : Přepeře rozhodl vlastní gól hostů


Branky


56. J. Nesvadba (vl.)
5

Jediná branka byla k vidění v Ústí nad Orlicí, kam dorazili Přepeře. Tuto branku zaznamenal hostující hráč, bohužel pro Přepeře však do vlastní sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Obě mužstva v týdnu odehrála utkání Mol Cupu. Hosté dokázali postoupit  přes divizní Vysoké Mýto. Postup vybojovali i domácí, kteří vyřadili prvoligový Zlín. Utkání dlouhou dobu nenabídlo žádné větší šance. Až ve 23. minutě se ujal míče domácí Souček a postupoval sám na hostujícího brankáře Truksu, ten se však proti soupeřově pokusu o lob vyznamenal a dokázal jej lapit. O chvíli později Souček těsně nedosáhl na nebezpečný Mayerův centr. Ve 43. minutě zahrozili i hosté. Nedomluvu v domácí obraně mohl potrestat z dorážky Bulíř, ale branku netrefil. 

Vlastní gól rozhodl

I druhý poločas začal spíše bojem, než kombinačním fotbalem. V 56. zahrával domácí Souček přímý kop a hostující kapitán Jaroslav Nesvadba jej nešťastně prodloužil až do vlastní branky, 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale naráželi na kvalitní obranu domácí Jiskry. V 77. minutě se po rohovém kopu dostal míč k Sedláčkovi, jehož střela našla pouze střed domácí branky, kde byl připravený Krátký. O dvě minuty později po dalším rohu nedokázal branku trefit ani Jarosz, a tak si domácí připsali vybojované tři body.

 

Zdroj: Web TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Věděli jsme že nás v sobotu čeká velmi těžké utkání se soupeřem který má velkou kvalitu, v nohách těžký středeční zápas a vše se potvrdilo. Utkání bylo velmi vyrovnané a rozhodla ho jedna standardní situace kdy si soupeř vstřelil vlastní gól. Rapidně nám ubývalo síly ale silou vůle a velkou bojovnosti jsme těsný náskok udrželi až do konce. Smekám před hráči, co tento týden zvládli a dokázali.

FK Přepeře
Josef Petřík ml. - trenér: Byl to bojovný zápas bez vyložených gólových příležitostí. Hra se odehrávala uprostřed hřiště, my jsme měli určitě více ze hry, balón častěji na kopačkách, ale bohužel jsme si vstřelili vlastní branku po standardní situaci. Na to jsme nedokázali odpovědět.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Falta [-] , T. Lněnička [-] , D. Mayer [-] (74. M. Krátký [-] ) , P. Voleský [-] (89. M. Jeřábek [-] ) , V. Špatenka [-] (80. T. Pinkava [-] ) , J. Souček [-] (89. O. Bohunek [-] ) , M. Ptáček [-] , L. Mikor [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-]

FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Ježek [-] , T. Bulíř [-] (56. K. Zaradny [-] ) , M. Volf [-] , L. Martan [-] (86. J. Elbel [-] ) , M. Sedláček [-] (78. F. Jarosz [-] ) , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , V. Venc [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 44. J. Chleboun , 84. P. Voleský , 92. J. Krátký - 74. M. Volf , 74. P. Tvaroha . ČK: 87. M. Volf .
Hráči zápasu: J. Souček - F. Truksa .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Pilný Marek - JEŽEK Václav, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích