Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se doslova prostřílelo na čtvrtou pozici!


0

Domácí předvedli osmigólovou kanonádu, která je vynesla již těsně pod stupně vítězů.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Pouhé tři body dělily oba soupeře před vzájemným zápasem a v případě výhry se tak hosté mohli v tabulce svému sokovi vyrovnat. Jenže lépe začali domácí. V sedmé minutě se totiž prosadil Martin Vaňátko a stejný hráč dokonce navýšil vedení svých barev za dalších necelých sto dvacet vteřin. Po čtvrt hodině hry to již bylo 3:0, když centr Michala Veverky od autové čáry propadl až do sítě, Volák nic před sebou neviděl. Hra se poté trochu klidnila, ovšem Mýto si jak na úvod, tak na závěr první půle přichystalo pro Hrádek tři tvrdé direkty. Góly do šatny si tak na své konto připsali opět Michal Veverka, Ladislav Chmelík a hattrick dokonal Martin Vaňátko. Na sedm desítek přítomných fanoušků mohlo již o přestávce slavit, vidina tří bodů byla prakticky zcela zřejmá.

 

Oba celky do druhého poločasu značně prostřídali své šiky, domácí například i gólmana Matouše. V sedmapadesáté minutě ještě upravil na 7:0 Karel Barzcik a za další zhruba čtvrthodinku definitivně podtrhl vítězství svého celku Václav Pěnkava. Mýto tak po drtivém vítězství zaznamenalo posun na průběžnou čtvrtou příčku a rázem platí za jeden z nejlepších útoků ligy.             



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Hatina Miroslav: „Byl to fotbal na jednu bránu. Soupeř mnoho šancí neměl, hráli jsme dobře, převyšovali jsme je po všech stránkách. O poločase jsme to hodně prostřídali, dostali šanci kluci z lavičky. Druhý poločas byl z povinnosti, ale i tak byl náš výkon zodpovědný.“

TJ Hrádek
Řepka Vratislav: „Přijel nám pozdě jeden kluk, takže jsme museli začít v deseti. Soupeř toho využil k vedení 3:0 a prakticky bylo po zápase. Jako tým jsme předvedli hrozný výkon.“



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] (46. V. Pěnkava [-] ) - M. Vaňátko [-] , M. Veverka [-] (76. T. Hatina [-] ) , A. Babuljak [-] , L. Chmelík [-] (67. L. Heřmanský [-] ) , J. Sloup [-] , T. Vonášek [-] , P. Bejček [-] , K. Barczik [-] , P. Ulrich [-] , M. Huml [-] (46. J. Szalai [-] )

TJ Hrádek
J. Volák [-] - A. Pérez [-] , M. Volák [-] (46. V. Desort [-] ) , P. Řepka [-] (76. L. Balvín [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Valdhans [-] , D. Vilém [-] , A. Beran [-] , M. Král [-] (46. T. Tvrz [-] ) , J. Švejda [-] , J. Baranec [-] (46. L. Šíma [-] )

ŽK: 49. A. Pérez , 63. A. Beran , 65. J. Valdhans , 67. P. Řepka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Liškutín Antonín - SLADKÝ Stanislav, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.