Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velkolepou přestřelku rozsekli domácí pět minut před koncem!


Branky


0

Kdo se dnes přijel podívat do Radnice na fotbal, rozhodně neprohloupil. Viděl parádní střelecké představení, dvě červené karty, urputný boj i zajímavou zápletku.   

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Souboj dvou rozjetých celků začali lépe domácí. Ti se dostali do vedení již v šesté minutě, když se po rohu na správném místě a ve správný čas zjevil Michal Krč. Jenže za dalších sto dvacet vteřin již vedli hosté! Nejprve Vrla dlouhým nákopem z obrany oslovil Martina Beránka na levé straně pokutového území. K míči se snažil dostat i gólman Körner, ale byl o chlup pomalejší a hráč Třemošné jej přehodil. Vzápětí zahrával Tatran roh, kulatý nesmysl propadl až na malé vápno, kde jej uklidil do sítě nejlepší hráč minulého kola Jakub Rozmara. Hra se následně uklidnila, ale velká bouře se teprve chystala. Tu odstartoval po zhruba půl hodině hry opět po rohu Michal Krč. Jen co se hosté z vyrovnání vzpamatovali, rázem prohrávali. K volnému přímému kopu se z dobrých dvaceti metrů postavil Jan Esterka a povedenou ranou, navíc otřenou o tyč, dokonal v utkání obrat. Jenže do kabin se přeci jenom šlo za nerozhodnutého stavu. Rusňák byl totiž v pokutovém území Radnice nedovoleně atakován a sudí Kanta neváhal ukázat na penaltový puntík. Na ten si postavil loptičku Vilém Čechura a ukončil střelecké řádění, a zároveň trápení obou gólmanů, v první půli. 

 

Jenže ve druhém poločase neuběhlo ani deset minut a Třemošná opět vedla. Dlouhý výkop od brankáře Motyčky uzmul pro sebe Tomáš Rusňák, tři protihráči si dávali přednost, tak mezi nimi pláchl a vyběhnutého Körnera úspěšně přehodil. Za necelou čtvrt hodinku se ale opět začínalo od nuly, tedy čtyř. Radnice znovu udeřila po rohu, tentokráte při hře použil hlavu David Rýdl a touto část těla srovnal skóre. Duel nakonec rozhodly dvě červené karty pro hosty v rychlém sledu, obě shodně za „úmyslné prudké vražení oběma rukama nepřiměřenou silou do soupeře v nepřerušené hře.“ Toho nakonec domácí dokázali využít v pětaosmdesáté minutě, když střídající Daniel Fencl napřáhl k střele ze střední vzdálenosti a loptu uklidil přesně k tyči mimo dosah Motyčky. Radnice tak nadále drží třetí místo společně s Tlučnou, hosté jsou osmí.             



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Svoboda Petr: „Vyhecované utkání plné zvratů. Rozhodly naše standartní situace.“

TJ Tatran Třemošná
Eisenhammer Tomáš: „Domácím jsme mnohdy byli více než vyrovnaným soupeřem.Utkání ovlivnily naše dvě červené karty.“



Sestavy


TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - P. Valenta [-] , V. Melich [-] , M. Krč [-] , V. Čekan [-] (84. J. Körner [-] ) - J. Cozl [-] (53. D. Fencl [-] ) , K. Janata [-] (72. P. Loukota [-] ) , J. Esterka [-] , M. Habr [-] , L. Paleček [-] (61. F. Polášek [-] ) - D. Rýdl [-] -

TJ Tatran Třemošná
T. Motyčka [-] - M. Beránek [-] , J. Dobrý [-] , L. Randa [-] (74. L. Radič [-] ) , L. Vít [-] , T. Rusňák [-] , J. Rozmara [-] , M. Vrla [-] , V. Čechura [-] , J. Dohrmann [-] , J. Vurm [-]

ŽK: 67. K. Janata - 62. L. Randa , 69. J. Rozmara . ČK: 77. J. Dobrý , 83. T. Rusňák .
Místo: Radnice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - MELICHAR Vladimír (N), KÖRNER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.