5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto přezimuje po kanonádě šesté!


Branky


11. L. Chmelík , 36. J. Sloup , 49. L. Chmelík (p.) , 54. J. Sloup , 65. P. Ulrich
0

Domácí se rozloučili s podzimem přesvědčivou výhrou nad loňským účastníkem 1.A třídy, který po dnešní nezdaru začíná pomalu ztrácet kontakt s vedoucími pozicemi.  

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Před dnešním duelem dělilo oba soupeře pět bodů, náskok Nýřan se ovšem smrsknul více než na polovinu. Ale nepředbíhejme. Ráz utkání určil již úvod utkání. Neuběhla ani čtvrt hodina a domácí již vedli. V dobré střelecké pozici využil svého postavení Ladislav Chmelík a povedenou ranou k tyči otevřel dnešní střelecký výčet střetnutí. V šestatřicáté minutě natáhl ke střele další domácí hráč, tentokráte jím byl Jakub Sloup. Jeho pokus naneštěstí pro hosty ještě tečoval obránce a kulatý nesmysl tak zaplul přesně pod břevno, Kouba byl bez šance. První poločas tak skončil pohodlným vedením rezervy Mýta a tradiční výborná návštěva, přibližně 125 diváků, mohla začít pomalu slavit.

 

Navíc, když domácí udeřili po čtyřech minutách druhého poločasu. Veškeré naděje na zvrat v duelu sebral Diossu opět Ladislav Chmelík, který bezpečně proměnil pokutový kop. Tomu předcházel nedovolený atak na jeho vlastní osobu a sudí Velíšek neváhal fouknou do píšťalky a ukázat na penaltový puntík. Aby se dodržely pořádky z prvního dějství, prosadil se po chvilce i Jakub Sloup a zápas měl tak rázem dva dvougólové střelce. Definitivní podobu udal dnešnímu výsledku Petr Ulrich, který si z pozice stopera naběhl přes půl hřiště na centr a opřel se do míče tak, že svou ranou div neprotrhl síť. Oba týmy následně kompletně prostřídaly své lavičky, skórem se ale již nikomu pohnout nepodařilo. Nýřany tak v polovině soutěže končí na pátém místě, domácí jsou o příčku a dva body zpět.    

    



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Hatina Miroslav: „První půle byla vyrovnaná, hosté jsou kvalitní, měli nebezpečné šance. My hráli zodpovědně odzadu ze zajištěné obrany, ve druhém poločase jsme to již překlopili a utkání se dohrálo v poklidu. Třetí gól to zlomil.“

TJ Nýřany
Niedermayer Martin: „Nevytvořili jsme si šance, měli jsme asi dva náznaky. Přistoupili jsme k utkání hodně špatně od prvního až po posledního hráče v základní jedenáctce a jinak asi nic víc k tom nemám. Akorát ještě chci poblahopřát domácím k výhře, byli po všech stránkách lepší.“



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] (85. J. Tesař [-] ) - L. Chmelík [-] (75. L. Heřmanský [-] ) , M. Veverka [-] , M. Vild [-] (58. A. Babuljak [-] ) , J. Sloup [-] (77. L. Smitka [-] ) , M. Švejda [-] , T. Vonášek [-] (66. V. Pěnkava [-] ) , P. Sloup [-] , D. Veselý [-] , P. Ulrich [-] , P. Bejček [-]

TJ Nýřany
T. Kouba [-] - J. Šlégl [-] , T. Voráček [-] - Z. Cink [-] (75. M. Štěpánek [-] ) , V. Tyml [-] , J. Folk [-] , J. Rosol [-] , V. Kočí [-] (66. L. Šlégl [-] ) , Z. Zdvihal [-] - J. Cvachouček [-] (75. T. Michálek [-] ) , A. Aliyev [-] (60. J. Václavík [-] )

ŽK: 44. M. Veverka - 54. J. Rosol , 68. J. Šlégl .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Velíšek Jiří - PICEK Lukáš, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.