1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice utkání zvládli, Strážov stále čeká na vítězství


Branky


0

V posledním zápase čtvrtého kola se představili hráči Strážova v Přešticích. Domácí jedinou brankou v druhé půli dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól čekali diváci v první půli marně

Od úvodního hvizdu měli více ze hry domácí fotbalisté. Dařilo se jim držet míč, soupeře k ničemu nepouštěli, ale nedokázali si vytvořit mnoho šancí. Jejich snaha končila na pozorné obraně Strážova. Po tlaku v úvodní patnáctiminutovce se hra vyrovnala, hosté zabrali a začali zlobit obranu Přeštic. Největší šanci první půle měli ale domácí, jenže gól z toho nebyl. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu, diváci moc důvodů k radosti neměli.

Klokan rozhodl o vítězství Přeštic

Po nevýrazém prvním poločase se ve druhé půli hra o trochu zlepšila. Především hráči Přeštic byli aktivnější, nebylo tam z jejich strany tolik nepřesností jako v úvodu zápasu. V 51. minutě se jim dokonce podařilo vstřelit šťastný gól. Centrovaný míč špičkou kopačky prodloužil útočník Václav Klokan a míč zapadl za zadní tyč branky Michala Javorského. Hosté se snažili z obdržené branky vzpamatovat, ale dnes jim nebylo přáno. Kombinace se jim dnes vůbec nedařila a branku soupeře za celý zápas téměř neohrozili. Přeštice kontrolovali utkání, ale do útočení se moc nehnali, spíše se snažili do konce utkání neinkasovat. To se jim nakonec povedlo, a tak se mohou těšit ze tří bodů po nejtěsnějším vítězství 1:0 nad týmem Strážova, který je zatím předposlední.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: V první čtvrthodině jsme měli více ze hry, poté se to vyrovnalo. Ve druhé půli se hra trochu zlepšila, měli jsme i nějaké šance. Hráči opět nesplnili taktické pokyny, které měli. Vyhráli jsme šťastnou brankou.




Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Regner [-] - M. Bešta [-] (74. P. Skála [-] ) , M. Švarc [-] , M. Fornouz [-] , J. Viktora [-] (67. J. Stehlík [-] ) , J. Gruszka [-] - V. Čížek [-] (36. O. Urban [-] ) , M. Zoubek [-] - T. Benedikt [-] (63. M. Žíla [-] ) - V. Klokan [-] , M. Brada [-] (70. J. Ruth [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
M. Javorský [-] - J. Michel [-] , J. Franc [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] , M. Chaluš [-] - M. Urban [-] (65. T. Volf [-] ) - M. Denk [-] (65. M. Plíhal [-] ) , A. Presl [-]

ŽK: 80. V. Klokan - 82. A. Presl .
Hráči zápasu: V. Klokan .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.