M. Polena 46.
M. Klásek 74.
J. Polena 83. (p.)
3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice si připisují tři body po těžkém zápase


Branky


46. M. Polena , 74. M. Klásek , 83. J. Polena (p.) - 70. R. Šindelář , 86. L. Čejka
0

Překvapení sezony Měčín dorazil na hřiště Chanovic. Po nezáživné první půli oba týmy zabrali a nakonec to bylo velmi těsné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi chabý první poločas skončil bez branek

Do utkání nevstoupil ani jeden z týmů nijak skvěle. Hráči hodně kazili, vypadalo to, jako kdyby se hrál předsézonní přátelák a museli se nejdříve rozehrát. Hrálo se především ve středu hřiště, ani jeden ze soupeřů si nedokázal vytvořit souvislejší tlak, šance byste napočítali na prstech jedné ruky. Ani jeden z týmů nehrál svou hru, takže jak hráči, tak především fanoušci byli rádi, když rozhodčí zapískal konec prvního poločasu.

Druhá půle přinesla zlepšení

Hned v úvodu druhého poločasu se konečně daly věci do pohybu. Minutu po rozehrávce se dostal do úniku domácí útočník Michal Polena a tváří v tvář brankáři Františku Jarolímovi nezaváhal. Hosté se snažili o vyrovnání, ale nebylo jim přáno. Až v 70. minutě se to konečně povedlo, pěknou kombinace zakončil přesnou střelou Radek Šindelář. Vedení domácím vrátil hned o čtyři minuty později Matěj Klásek, který do zápasu naskočil již v první půli z lavičky. V 83. minutě to bylo už 3:1, když pokutový kop, který nařídil rozhodčí po jasném zákroku, proměnil Josef Polena. Hostující fotbalisté ale o tři minuty později zadělali na drama, když se jim podařilo snížit gólem Lukáše Čejky. V závěru hosté hráli o všechno a vyrovnání viselo ve vzduchu, domácí ale dokázali těsné vítězství uhájit. V 92. minutě byl ještě vyloučen kapitán Měčína Dušan Němec, který po faulu na vlastní osobu neudržel nervy a oplácel. To už ale na skóre nic nezměnilo, Chanovice slaví velmi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: První půle byla vyrovnaná bez větších šancí. Ve druhé půli se nám povedlo hned skórovat, ale vedení jsme neudrželi a v závěru to bylo velmi dramatické. Naštěstí jsme konec zvládli ubránit.

TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Byl to podprůměrný zápas, hrála se spíše kopaná než fotbal. První poločas byl úplně bez šancí. Škoda, že se nám nepodařilo v závěru vyrovnat, asi bychom si to zasloužili.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
K. Soukup [-] - J. Polena [-] , D. Pavlovský [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - L. Černohorský [-] (38. J. Klásek [-] ) , J. Chalupný [-] (46. J. Brož [-] ) , J. Šebek [-] , V. Zoubek [-] (82. O. Srb [-] ) - L. Rada [-] , M. Polena [-] -

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - K. Bureš [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] (85. J. Benda [-] ) , P. Duchek [-] (78. F. Šlais [-] ) , J. Klíma [-] (61. R. Šindelář [-] ) , D. Němec [-] , J. Krotký [-] , L. Čejka [-] , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-] (46. O. Jareš [-] )

ŽK: 45. J. Polena - 61. J. Klíma , 64. K. Bureš , 93. F. Jarolím . ČK: 92. D. Němec .
Hráči zápasu: M. Polena .
Místo: Chanovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - BRŮHA Radek, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.