J. Bron 2.
J. Bron 4.
F. Škarda 41. (p.)
3:4p.
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Volduchy rozehrály zápas na výbornou, ale nastavené tempo neudržely


Branky


2. J. Bron , 4. J. Bron , 41. F. Škarda (p.) - 25. J. Hodina , 46. J. Hodina , 67. O. Karbusický
9

O prvním říjnovém víkendu dorazil pod Chlum soupeř z Města Touškov. Hřebenáři po bodově hubených posledních kolech potřebovali konečně zabrat.

 

Reportáž ze zápasu nám zaslal Jan Vild, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Brona

Úvod byl ze strany Volduch naprosto fantastický.  Ve 2. minutě přišel centr z pravé strany na neobsazeného Brona, který střelou bez přípravy rozvlnil poprvé síť Města Touškov – 1:0! Než se hosté stačili oklepat, lovili míč ze svého čeřenu podruhé! Ve čtvrté minutě se utrhl opět Bron, na hranici vápna si míč zasekl, připravil ke střele a bombou pod břevno zvýšil na 2:0! Voldušští fanoušci bouřili, zápas byl pro domácí rozehrán famózně! V 6. minutě mohli hosté snížit. Před bránou Volduch se po rohovém kopu strhl závar, z něhož Touškovští vytěžili jen střelu mimo. V 15. minutě naopak mohli navýšit skóre znovu Hřebenáři. Pernica s Bronem pádili sami na jediného obránce, Pernica však přihrával nepřesně a ze šance nebylo nic. V 16. minutě stříleli tvrdě hosté, balón jen těsně minul Fousovu svatyni. Ve 22. minutě vybojoval balón ve středu pole J. Straka, předložil jej Žákovi, který pumelicí doprostřed pořadně vyděsil gólmana Procházku. Ten jen s velkými obtížemi stačil míč nohama vykopnout před sebe, kde se neúspěšně snažil dorážet Bron! Pak přišla 25. minuta a Město Touškov vstřelilo kontaktní gól! Hosté zahrávali roh, voldušští obránci jen přihlíželi, jak se k míči prodral Hodina a bylo sníženo – 2:1! Od tohoto momentu Volduchy totálně vypadly z role a byly v podstatě jen sparingpartnerem. Domácí absolutně přestali stíhat, byli všude pozdě a horko těžko hájili alespoň své pokutové území. Dostat se v následujících minutách na polovinu soupeře byl v podstatě neřešitelný problém. Když už se Voldušští dostali k míči, tak jej de facto ihned strašidelnou rozehrávkou odevzdali soupeři. A mohlo být ještě hůř. Ve 39. minutě se hosté dožadovali penalty, pro údajné hraní rukou jednoho z voldušských obránců. Rozhodčí si však žádného přestupku nevšimli, a tak se pokračovalo dál. A o minutu později bylo rušno na druhé straně! Hřebenáři se po dlouhé době dostali k vápnu soupeře, do pokutového území vlétl Bron, kterého jeden z touškovských obránců doslova podťal – penalta! Nabízené možnosti se ujal Škarda a poslal Volduchy opět do dvoubrankového náskoku – 3:1! Voldušští si odnášeli do kabiny luxusní poločasové vedení a dá se říci, že dokázali uplést z ho**a bič!

Touškov dokázal srovnat

Úkol udržet co nejdéle dvoubrankový náskok vzal za své hned po několika vteřinách druhého poločasu. Domácí byli myšlenkami asi ještě v kabině, když se do středu voldušské obrany probojoval Hodina a nikým nehlídán snížil na 3:2! Volduchy působily naprosto zoufale. Hráči byli všude pozdě a to, co je poslední roky zdobilo, tedy celkem dobrá fyzička, odhodlání a bojovnost, to by člověk pohledal jen u pár jedinců. Navíc neuvěřitelné individuální kiksy napomáhaly hostům k vytvoření si dalšího tlaku.  Přesto mohli Hřebenáři po ojedinělé akci znovu zvýšit! Na pěkný centr Nedorosta si naskočil Bron a orazítkoval břevno touškovské svatyně! V 64. minutě se domácí dožadovali penalty. Kodl byl při střelbě atakován šlapákem jednoho z hostujících obránců, sudí Nešpor ale nechal hrát dál. V 67. minutě se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. K míči se na velkém vápně dostal Karbusický a i slabá střela k tyči stačila na to, aby se dostala za Fousova záda – 3:3! Po třetím obdrženém gólu se Volduchy na chviličku probudily a v 70. minutě mohl domácí poslat do vedení Pernica. Ve stoprocentní šanci udělal tentokrát asi všechno dobře, ale neuvěřitelným zákrokem jej vychytal brankář Procházka! V závěrečných minutách už se hosté do většího tlaku nedostali a Volduchy i přes hrůzný výkon dotáhly duel do penaltového rozstřelu.

Za domácí proměnili pouze střídající hráči

Ještě před penaltovým rozstřelem voldušští trenéři poslali na hřiště právě kvůli této „dovednostní“ disciplíně Libora Straku se Zlatohlávkem. Ti byli nakonec z týmu Hřebenářů také jediní, kteří své pokusy proměnili! A protože střelci Města Touškov byli stoprocentní, putuje druhý bod právě k hostům.

 

 

Domácí rozehráli duel skvěle, ale celkově podali opravdu až žalostný výkon. Někteří hráči by se měli včas chytit za nos a začít pracovat. A to jak ti, kteří dnes nastoupili, tak i hráči, kteří například z různých důvodů nebyli přítomni. Pokud se chtějí takto prezentovat i dále, může se stát, že za rok si zahrají opět jenom okres. A aby se sebou začali něco dělat, není jen kvůli samotným výsledkům, ale také kvůli fantastickým fanouškům, kteří je stále podporují a v hojném počtu jim dělají domácí prostředí i na půdách soupeřů. A hráči jim pak „za odměnu“ nabídnou takovouhle bídu. Výsledek 3:3 vůbec neodpovídá dění na hřišti, Touškov byl jasně lepší. Příští týden jedou Volduchy na horkou půdu do Plas, Město Touškov přivítá Slavoj Mýto „B“.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , M. Pašek [-] , R. Pernica [-] (88. M. Zlatohlávek [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , V. Kodl [-] (87. L. Straka [-] ) , F. Škarda [-] , J. Bezděk [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Procházka [-] - J. Hodina [-] , A. Mezera [-] , T. Fleissig [-] (56. P. Foltýn [-] ) , O. Karbusický [-] , A. Šimice [-] , L. Hodek [-] , M. Bouzek [-] , J. Hauer [-] , I. Momotov [-] , R. Voith [-]

ŽK: 57. J. Bron , 85. J. Nedorost - 40. I. Momotov , 60. O. Karbusický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - DOKSANSKÝ Tomáš, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza