2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy získaly bonusový bod po rozstřelu


Branky


8

Po domácím debaklu se Smíchovem se Hřebenáři rozjeli na půdu Sokola Kozolupy. Na loňský duel neměli Voldušští vůbec dobré vzpomínky. Sestavu jakžtakž slepili a chtěli se poprat o co nejlepší výsledek. Duel se odehrával za chladného a deštivého počasí.

 

Reportáž ze zápasu zaslal Jan Vild z Volduch, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil hostům

Začátek byl ze strany Volduch skvělý. Od úvodního hvizdu uběhlo sotva několik vteřin, Jan Černý přistrčil balón Žákovi, který jej okolo gólmana Kozolup poslal do sítě – 0:1! Povzbuzené Volduchy mohly zvýšit skóre ve 4. minutě. Tentokrát ale pálily na zadní tyči jen do boční sítě. V 10. minutě se mohly prosadit také Kozolupy. Domácí hráč oklamal dva obránce Volduch a pálil na Fousovu bránu. Křížná střela se však nakonec vytočila ven a těsně minula levou tyč. V 15. minutě se uvolnil na pravé straně Černý, jeho přetažený centr našel Žáka, který z voleje trefil brankáře Šaška. Pak se více začali prosazovat domácí. Vypracovali si několik standardních situací v nebezpečné vzdálenosti od Fousovy brány. Ta však prozatím odolávala. Ve 28. minutě střílel v dobré pozici voldušský Bron, jeho ránu gólman lapil. Zanedlouho tento hráč musel pro zranění střídat. Pak se po přiťuknutí Žáka zjevil v obrovské šanci mladý Vávra, ani on ale kozolupského brankáře nepřekonal.  Úvodní dějství tedy skončilo jednogólovým vedením Volduch.

Fous chytil penaltu, domácí i tak zvládli vyrovnat

Druhá půle přinesla několik rušných situací. V 53. minutě zatáhl Škarda za ruku domácího hráče a po druhé žluté kartě musel do sprch! Hosté tedy pokračovali v deseti. V 62. minutě pak sudí Sirový odpískal proti Volduchám hodně přísnou penaltu a hosté se hodně zlobili! K exekuci penalty se postavil překvapivě kozolupský gólman Šašek, kterého ale jeho sok Jakub Fous vychytal. Následnou dorážku domácí zamířili Pánubohu do oken, a tak Volduchy stále držely vedení! V 65. minutě kopaly Kozolupy trestný kop pouze několik kroků za hranicí vápna. Střela ale skončila nad. Postupem času se Volduchám otevírala šance k brejkům. Domácí defenziva byla hodně vytažená a v 69. minutě toho mohl využít Tomáš Kratochvíl. Zprava se natlačil do velkého vápna a vypálil. Střelu však brankář Šašek zneškodnil. V 78. minutě kopali Hřebenáři roh, na centr si naskočil a hlavičkou jen těsně minul domácí svatyni! Pak se mohl znovu prosadit Kratochvíl, po jehož pádu se hosté dožadovali rovněž penalty! V tomto případě ale hlavní rozhodčí nechal pokračovat ve hře. A pak přišla 85. minuta a vyrovnání skóre. Kozolupy zahrávaly rohový kop, na balón si naskočil střídající Sláma a bylo vyrovnáno – 1:1! Protože zbývající minuty už nic zvláštního nepřinesly, přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm si voldušští hráči počínali hanebně. Z pěti pokusů proměnili pouze Černý s J. Strakou a na úspěch nestačily ani Fousovy dva úspěšné zákroky. Druhý důležitý bod si tedy připsaly domácí Kozolupy.



Ohlasy k zápasu



TJ Volduchy
Jan Vild - hosté: Zápas moc pohlednou hru nepřinesl. Vytrvalý déšť a louže aktérům znepříjemňovaly život v podstatě po celý zápas. Volduchy si nakonec odváží jeden bod, který by možná před zápasem braly. Svoji nepříliš velkou bodovou sbírku budou chtít rozšířit příští týden v domácím souboji s TJ Sokol Město Touškov. Kozolupy míří do Mýta.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - P. Pancurák [-] , T. Forejt [-] , J. Martínek [-] , J. Beran [-] , J. Huleš [-] , J. Hucl [-] , P. Mráz [-] (75. V. Sláma [-] ) , M. Maštalíř [-] (62. J. Fikar [-] ) , J. Čermák [-] , J. Čech [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , R. Pernica [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] (37. T. Kratochvíl [-] ) , M. Vávra [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , J. Nedorost [-] , V. Kodl [-]

ŽK: 70. J. Beran , 75. J. Fikar , 81. J. Čermák , 90. J. Martínek - 16. J. Fous , 32. F. Škarda , 34. V. Kodl . ČK: 68. F. Škarda .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠIMEK Adam, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza