Z. Svoboda 90. (vl.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná si zápas s přehledem pohlídala


Branky


90. Z. Svoboda (vl.) - 7. M. Veleman , 80. T. Hrach , 83. V. Hajšman (p.)
0

V pátém kole přijel do posledního Strážova tým Losiné, který si bez větších problémů odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně v režii hostů

Losinští vstoupili do utkání aktivněji a hned ve 3. minutě měli šanci na skórování, střela Jana Votípky skončila těsně vedle levé tyče. Poté ovšem zahrozili domácí a nepřijemný centr z pravé strany musel řešit debutant v losinské brance Michal Štěpánovský, který vyrazil letící míč na břevno. V 7. minutě se už skóre měnilo, když Zdeněk Svoboda přihrál Václavu Hajšmanovi, jehož střelu dokázal brankář Michal Javorský vyrazit, na následnou dorážku Martina Velemana už ale nestačil. Domácí si po obdržené brance dokázali vypracovat jen jednu šanci, ale opět byl připravený skvělý Štěpánovský. Losiná měla ještě pár náznaků, ze kterých mohli navýšit vedení, to se jim ale nepovedlo, a tak do kabin se šlo za stavu 0:1.

Ani vlastní branka Losiné už nic nezměnila

V druhém poločase byli opět lepší hráči Losiné, kteří si hned v úvodu vypracovali řadu šancí, ale vedení se jim navýšit nepodařilo. Domácí se snažili se zápasem něco udělat a byli blízko, jenže proti byl opět Štěpánovský, který byl v dnešním zápase k nepřekonání. Dlouho to vypadalo, že už se skóre nezmění. V 80. minutě unikl Hajšman po pravém křídle, přihrál střídajícímu Tomáši Hrachovi a ten přízemní střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři žádnou šanci - 0:2. o tři minuty později byl v pokutovém území faulován agilní Hajšman a sám dokázal z pokutového kopu skórovat. V poslední minutě přišla pouze korekce výsledku, když si po přímém kopu nešťastně srazil míč do vlastní sítě Zdeněk Svoboda. Losiná tedy zvítězila 1:3 a stoupá tabulkou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
František Karl: V zápase jsme byli lepším týmem, hlavně první půle se nám povedla. Vyzdvihl bych výkon brankáře Štěpánovského, který zvládl premiéru na výbornou a velkou měrou pomohl k zisku tří bodů.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
M. Javorský [-] - J. Michel [-] , J. Franc [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] , M. Plíhal [-] (46. T. Volf [-] ) , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] , M. Chaluš [-] - B. Mayer [-] (80. O. Janský [-] ) - M. Denk [-]

TJ Sokol Losiná
M. Štěpánovský [-] - J. Šlais [-] , P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] - D. Zeman [-] (76. P. Tančouz [-] ) , M. Veleman [-] , V. Hajšman [-] - O. Tic [-] (63. T. Hrach [-] )

Hráči zápasu: M. Štěpánovský , M. Veleman .
Místo: Strážov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - KREIBICH Josef (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.