3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina bere dva body


Branky


19. V. Bezdička (p.) , 42. V. Bezdička - 61. V. Žák , 69. J. Bron
8

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jan Černý kvůli trestu, pak zranění Pernica, kapitán J. Straka, Rieger. To je výčet chybějících hráčů, kteří by dnes za normálních okolností nastoupili v základní sestavě Volduch. Navíc to nebyly jediné absence. A tak v základu opět nastoupil patnáctiletý Vávra a poprvé v životě na střídačku áčka usedli i jeho stejně staří kolegové z dorostu – Adam Řehoř a Pavel Seman.  Vyhlídky před zápasem nebyly dobré a úvod utkání to jen potvrdil.

 

Domácí Dýšina vstoupila do zápasu jednoznačně lépe. Její hráči byli živější, dravější, byli dříve u balónu a Voldušští popravdě na začátku nevěděli, kde jim hlava stojí. V útoku hrozil dýšinský Bezdička, s kterým měla obrana Volduch velké starosti. V 9. minutě napřáhl domácí Soroka, jeho tvrdá rána ale letěla mimo. Ve 13. minutě se přece jen mohli prosadit i Hřebenáři. Centr Nedorosta z poloviny hřiště překvapil obranu Dýšiny, Žák však o centimetry minul krásný balón a početný zástup voldušských fandů jen zahučel. V 16. minutě zase hasila požár ve vápně obrana Volduch. Zmatků využil Bezdička, jeho střela z bezprostřední blízkosti byla ale zablokována. Tentýž hráč pak v 19. minutě vlétl do vápna hostů a byl podražen. Sudí Zavadil ukázal na penaltový puntík, z kterého sám faulovaný hráč otevřel skóre – 1:0! Ve 21. minutě se vytáhl gólman Fous, který výborně vyboxoval těžký střílený centr z pravé strany. Gólman Volduch si během prvního poločasu obnovil zranění ze závěru zápasu s Vejprnicemi, ovšem nezbývalo mu nic jiného, než zatnout zuby a zápas dochytat. Ve 24. minutě mohly Volduchy vyrovnat. Žák se prokličkoval středem dýšinské obrany až před gólmana Dvořáka, ve vyložené pozici ale vysoko přestřelil! Ve 26. minutě zahrávala Dýšina trestný kop, tvrdou bombu Bezdičky ale Fous perfektně vytáhl. Tu samou možnost měli ve 30. minutě také hosté. Tentokrát pálil Žák a výborně zasahoval domácí Dvořák. Obrovskou možnost k vyrovnání měli Hřebenáři o dvě minuty později. Nejprve Žák pálil z malého vápna do tyče, aby dorážející Vávra jen trefil padajícího brankáře domácích! Rušné okamžiky pokračovaly i v dalších minutách. Ve 33. minutě voldušští obránci vykopávali míč z brankové čáry, aby z následujícího brejku běželi dva hráči Volduch na jednoho obránce. V závěru akce se dostal k balónu Škarda, který měl před sebou už jen gólmana Dvořáka. Zakončení se mu ale nepovedlo a voldušský hráč trefil boční síť. A tak přišel trest. Ve 42. minutě přišli hosté lehce na polovině hřiště o balón, domácí přepnuli do útoku na jehož konci byl opět Bezdička – 2:0! Dvoubrankovým vedením Dýšiny skončil první poločas a s Volduchy to nevypadalo vůbec dobře.

Hosté po pauze vyrovnali

Do druhé půle hosté mírně přeskupili řady. Do zálohy se vytáhl Nedorost a na jeho místo se stáhl Bezděk.  Dýšina sice byla na začátku druhé půle stále více na balónu, ale už nebyla tak nebezpečná. Volduchy se začaly prosazovat a po hodině hry přišlo i snížení. V 61. minutě se výborně individuálně prosadil Žák a konečně rozvlnil síť – 2:1!  V 63. minutě mohl voldušský snajpr vyrovnat. Obrana domácích zcela vypadla z role a voldušský útočník pádil zcela osamocen z poloviny hřiště sám na gólmana Dvořáka. Samostatný únik ale brankou neskončil, neboť Žák zvolil zakončení střelou z poměrně velké vzdálenosti a míč zamířil příliš vysoko. V 67. minutě musel být v pozoru také brankář Fous. Ten ale bombu z hranice vápna výborně vyboxoval nad. V 69. minutě skvěle zabojoval o balón Kodl. Vydoloval míč, kterého se ujal voldušský kapitán Bron a nádhernou střelou z 25 metrů vymetl šibenici – 2:2! Domácí pomalu ztráceli půdu pod nohama a Voldušští cítili naději na zvrat. V 75. minutě se Volduchy dožadovaly penalty! Ve vápně Dýšiny byl rukama sražen Nedorost, ale sudí Zavadil nechal pokračovat ve hře. Rozhodnutí nadělalo hodně zlé krve, na hřišti se začalo jiskřit. V 86. minutě se v nepřehledné strkanici skácel z chumlu hráčů k zemi voldušský Pašek. Hlavní sudí šel ještě konzultovat situaci s pomezním a resumé bylo následující.  Pašek si vysloužil žlutou kartu a domácí střelec Bezdička červenou. Po výroku rozhodčího se několik minut nehrálo. Ten ale nastavil nad rámec normální hrací doby pouze necelých šedesát vteřin, a tak se šly kopat penalty. 

Domácí berou bonusový bod

Za Volduchy se trefili pouze Libor Straka s Přibíkem, Bron a Škarda úspěšní nebyli a v poslední sérii poslal gólman Fous balón směrem na Kyšice. A protože z domácích se mýlil pouze jeden střelec, připsala si druhý bonusový bodík Dýšina.

 

Volduchy odjížděly z Dýšiny se smíšenými pocity. Díky zdecimované sestavě by před zápasem bod braly, po dvoubrankovém manku z prvního poločasu ani nemluvě. Ovšem obrovské neproměněné příležitosti mohou hosty nakonec i mrzet. Nyní se Hřebenáři potřebují dát do kupy a doufat, že se někdo s absentujících hráčů před duelem se Smíchovem uzdraví. Dýšinu čeká zápas na půdě rezervy Slavoje Mýto.



Sestavy


FK Dýšina
J. Dvořák [-] - P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] (60. V. Muzika [-] ) , V. Totzauer [-] , V. Bezdička [-] , P. Filmak [-] (71. P. Kolář [-] ) , V. Nový [-] , T. Hošek [-] , J. Mužík [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , M. Vávra [-] (82. P. Seman [-] ) , J. Bezděk [-] , J. Bron [-] , R. Hoblík [-] , V. Kodl [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , J. Nedorost [-] (88. L. Straka [-] ) , J. Přibík [-]

ŽK: 53. T. Hošek - 30. F. Škarda , 85. J. Nedorost , 86. M. Pašek . ČK: 86. V. Bezdička .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Zavadil Jan - SCHNEIDER Josef, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích