1:2
(0:0)
66. J. Bron (p.)
69. F. Škarda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy vybojovaly na Slovanu všechny body //VIDEA Z UTKÁNÍ V ČLÁNKU//


Branky


76. D. Dergachov - 66. J. Bron (p.) , 69. F. Škarda
9

Po ztraceném úvodním domácím utkání nové sezóny s rezervou Mýta odjížděli Hřebenáři na nepříliš oblíbenou půdu Slovanu Plzeň. Na hřišti plzeňského soupeře se jim v posledních letech vůbec nedařilo. Vzhledem k několika absencím doplnili kádr dva nadějní dorostenci Vávra s Aubrechtem a první mistrovský zápas za áčko čekal rovněž Jiřího Bezděka. 

 

Za reportáž ze zápasu děkujeme panu Janu Vildovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Hned v první minutě mohly otevřít skóre Volduchy. Pernica unikl po pravém kraji, natlačil se do vápna, ale v dobré pozici pálil nad bránu. V 6. minutě musel být v pozoru také gólman Fous, se zakončením domácích si nadvakrát poradil. Hřebenáři se nikam nehnali. Snažili se dobře bránit a eventuelně překvapit obranu Slovanu nějakým rychlým protiútokem. Přechodovou fázi ale brzdily velké nepřesnosti, a tak se bojovalo o střed pole. Druhou velkou příležitost si Voldušští vypracovali ve 25. minutě. Bron zahrával trestný kop. Jeho pumelice ze třiceti metrů těsně před gólmanem nepříjemně skočila, což gólmana Feiferlíka překvapilo a vyrazil balón jen nad sebe. Akce pokračovala a v obrovské šanci se pak ocitl Žák, jenž ale v pádu minul... Ve 34. minutě centroval před svatyni Slovanu Přibík, na balón vyskočil nejvýše Nedorost, jenž orazítkoval břevno domácí brány! Ve 39. minutě si na dlouhý pas naběhl Žák, obhodil si vyběhnuvšího gólmana SK, ale při zakončení mu do cesty vběhl stoper. Ten skluzem v hodině dvanácté zabránil skoro jistému gólu ve vlastní bráně. Pak se musel dvakrát vyznamenat voldušský brankář Fous. Ve 41. minutě skvěle zasáhl proti osamocenému útočníkovi Slovanu, ve 43. minutě pak opět výtečně zasahoval při brejku plzeňského týmu. První poločas tedy skončil bez branek. Domácí měli více ze hry, ale na neproměněné šance pro změnu virtuálně vedli Hřebenáři.

Bron zařídil dvě branky a Hřebenáři náskok udrželi

Druhá půle se od první příliš nelišila. Slovan měl balón více na kopačkách a Voldušští číhali na svoji příležitost. První vážná šance se ale zrodila před bránou Volduch. Slovan kopal roh a domácí hráč hlavičkoval do břevna! V 60. minutě útočník Slovanu přelstil obranu Volduch, na hranici ofsajdu převzal balón, avšak ke své smůle přehodil neje gólmana Fouse, ale i voldušskou bránu. V 61. minutě odešel na straně Volduch ze hřiště teprve patnáctiletý Martin Vávra, který si odbyl velmi vydařenou premiéru. Jeho místo zaujal Václav Černý. V 66. minutě podnikli Hřebenáři úspěšný brejk do otevřené obrany domácích. Ti hasili šanci Volduch až nedovoleným zákrokem, když Pernicu podsekl jeden z plzeňských obránců ve vlastním pokutovém území. Sudí Schveinert ukázal na penaltový puntík a Volduchy kopaly penaltu. Balónu se ujal Bron a přízemní střelou k tyči překonal Feiferlíka – 0:1! Ten samý hráč si pohrál s opařenou obranou Plzně i v 69. minutě. Perfektně se uvolnil na pravém kraji, předložil míč před otevřenou bránu Škardovi, který jej suverénně doklepl do sítě – 0:2! V 71. minutě se voldušský Bron zranil a na hřiště musel teprve sedmnáctiletý Lukáš Aubrecht. Ani on se na hřišti neztratil. V 74. minutě se pak na plac dostal i Libor Straka, jenž střídal Kodla. V 76. minutě Slovan utkání zdramatizoval. Dlouhý centr na zadní tyč si hosté nedokázali pohlídat a zcela volný Dergachov rozvlnil voldušskou síť – 1:2! V závěru se Voldušští zatáhli, zcela zjednodušili hru a už se jen soustředili na uhlídání výsledku. Vpředu operoval jen mladý Aubrecht, který se mohl stát slavným v 83. minutě. To si zaběhl za obranu domácích, uvolnil se přes stopera a postupoval sám na gólmana. Jeho tvrdou ránu ale Feiferlík nohou vyrazil, a tak se skóre neměnilo. Poslední minuty Volduchy odehrály dobře a nepovolily Slovanu možnost vyrovnat.

 

Volduchy si odvážejí z Plzně zlaté tři body, s kterými po peripetiích se sestavou ani nepočítali. Všichni nováčci v sestavě si ale vedli velmi dobře a trenéři s nimi mohou počítat i pro další tuhé boje. A hostující klub nevyhrál pouze za tři body na hřišti, ale díky skvělým fanouškům i v hledišti. Příští kolo Volduchy přivítají rezervu Slavie Vejprnice, Slovan zamíří do Mýta.

 

Gól Brona (Volduchy) na 0:1

 

Děkovačka hostů po konci utkání



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Sartorius [-] , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] (61. J. Reischig [-] ) , P. Bouřil [-] (83. M. Vričan [-] ) , O. Litványi [-] , O. Žák [-] , L. Mareška [-] (83. M. Otto [-] ) , J. Nosek [-] (63. D. Šenigl [-] ) , M. Cigler [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , M. Vávra [-] (61. V. Černý [-] ) , R. Pernica [-] , J. Bron [-] (71. ) , J. Straka [-] , V. Kodl [-] (74. L. Straka [-] ) , F. Škarda [-] , J. Bezděk [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 33. O. Žák , 40. P. Bouřil , 67. M. Feiferlík , 78. M. Sartorius , 89. M. Cigler - 80. V. Černý , 90. L. Straka . ČK: 80. M. Sartorius .
Hráči zápasu: J. Bron .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠLAUF Jiří, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích