0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany opět vítězí a drží se na prvním místě


Branky


0

Ve šlágru kola na sebe narazily týmy Měčína a Chlumčan. Hosté popáté v sezoně vítězí a drží si sérii neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli lépe zvládli hosté

Do utkání vstupovali hráči Chlumčan v naprosté pohodě - byli první a ještě letos neprohráli. Měčín ovšem také předváděl skvělé výkony a držel se na špici tabulky. Úvod utkání byl velmi vyrovnaný, hráči si nedali ani kousek prostoru. Hosté byli o něco aktivnější a měli více ze hry. Svoji převahu dokázali zužitkovat v 33. minutě, kdy neudržel střelu jednoho z hráčů brankář Měčína a z následné dorážky skóroval Jan Havlíček. Domácí mohli ještě do konce první půle odpovědět, ale nedokázali své šance proměnit. Po prvním poločase bylo tedy skóre 0:1.

Měčín zatlačil svého soupeře, vyrovnání ale nepřišlo

Do druhé půle vstoupili domácí velmi aktivně, zatlačili svého soupeře a vypracovali si řadu šancí. Opět je ovšem trápila koncovka, nutno podotknout, že jim zakončení nijak neusnadnila pozorná obrana Chlumčan. Hosté se snažili hrozit především z rychlých protiútoků a v 68. minutě, když se na bránu Františka Jarolíma hnal aktivní Havlíček ho fauloval Martin Malán, který viděl již druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Domácí ale i přes početní nevýhodu nadále tlačili soupeře a snažili se o vyrovnání. V závěru již hráli s vědomím, že nemají co ztratit a přišel rozhodující gól opět z kopačky Jana Havlíčka, který si udělal z obránců Měčína tréninkové kužely a upravil skóre zápase na konečných 0:2



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: První poločas byl vyrovnaný. Měčín hrál jednoduchý fotbal, nakopával dlouhé míče na své útočníky, kteří dnes velmi bojovali. My jsme se snažili hrát naši kombinační hru. V závěru první půle jsme vstřelili velmi důležitou branku. Ve druhém poločase domácí ještě přidali a tlačili nás. Vítězství jsme udrželi jen tak tak.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - K. Bureš [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , J. Krotký [-] , L. Čejka [-] (75. J. Vlček [-] ) , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-] (46. R. Šindelář [-] ) , O. Jareš [-] (51. F. Šlais [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - J. Kraus [-] , J. Havlíček [-] (90. F. Štěpán [-] ) , V. Dušek [-] , T. Benedikt [-] , L. Tomášek ml. [-] (75. T. Fořt [-] ) , T. Fleissig [-] , P. Šmíd [-] , V. Syrovátko [-] , J. Lenk [-] , L. Milota [-]

ŽK: 8. M. Malán , 36. J. Klíma - 20. V. Syrovátko , 30. L. Milota , 69. P. Šmíd , 90. J. Havlíček . ČK: 68. M. Malán .
Hráči zápasu: J. Havlíček .
Místo: Měčín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - POHANČENÍK Pavel, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.