2:4
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiné se doma nedaří, což potvrdila i v tomto zápase


Branky


17. M. Veleman , 18. V. Hajšman - 10. A. Huňáček , 23. M. Veleman (vl.) , 32. O. Soukup , 80. Z. Váňa
0

Losiná sbírá body především z venkovních zápasů, doma se jí velmi nedaří. Tuto skutečnost chtěla změnit v zápase s Žákavou, což se jí bohužel nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle dopadlo lépe pro hosty

Hned od úvodních minut mohli divácí vidět skvělou podívanou. V 1. minutě se do zakončení dostal domácí Jan Votípka, jeho střelu ale vytěsnil brankář Ondřej Hucl na roh. Domácí měli více ze hry, ale byli to hosté, kdo jako první skóroval. V 10. minutě nechali po rohovém kopu domácí naprosto neobsazeného Aleše Huňáčka a bylo to 0:1. Losiné se podařilo vyrovnat v 17. minutě, kdy se po standartní situaci míč dostal k Martinu Velemanovi, který už si v zakončení věděl rady a vyrovnal stav utkání. Hned po rozehrávce se k míči dostal Libor Šindelář, který posunul míč na Václava Hajšmana a ten překonal brankáře Štěpánovského a dostal Losinou do vedení. Hned o pět minut se opět měnilo skóre, po rohovém kopu hostí chtěl odpálit míč do bezpečí Martin Veleman, jeho odkop byl ovšem zblokován a míč skončil za zády vlastního brankáře. V prvním poločase viděli diváci ještě jednu branku a opět do sítě Losiné, po rohovém kopu se k míči dostal Ondřej Soukup a svojí hlavičkou vystřelil domácím vedení. Divoká první půle tedy skončila v poměru 2:3, diváci mohli být spokojeni.

Hosté přidali pojišťovací branku a zápas si pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe hostující fotbalisté, měli více ze hry a vypracovali si řadu šancí. Aktivní byli především úspěšní střelci Huňáček se Soukupem, ale tentokrát je vychytal brankář Štěpánovský. Losiná zahrozila pouze sporadicky, vypadalo to, jako kdyby domácím došla šťáva. V 80. minutě se na levé straně uvolnil Zdeněk Váňa a střelou pod břevno definitivně zpečetil vítězství Žákavé v poměru 2:4. V 86. minutě byl ještě po dvou žlutých kartách vyloučen hráč Žákavé Petr Bláha, to už ale na výsledku nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
František Karl: Další ztráta na domácím hřišti. Dokázali jsme se dostat do vedení, bohužel jsme dnes absolutně nezvládali bránit standartní situace a hosté nás za to potrestali. Musíme zvednout hlavy a připravit se na další zápasy.

FK Žákava
Miroslav Šula: Oba dva celky hrály nevýrazný fotbal, my měli trochu více ze hry a více šancí. Dařily se nám především standartní situace. Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Štěpánovský [-] - J. Šlais [-] , O. Tic [-] , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] - T. Hrach [-] , M. Veleman [-] , V. Hajšman [-] -

FK Žákava
O. Hucl [-] - L. Drugda [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] , P. Bláha [-] - S. Nekola [-] , M. Skala [-] , J. Smazal [-] , A. Huňáček [-] - J. Saro [-] (55. Z. Váňa [-] ) , O. Soukup [-] -

ŽK: 41. M. Veleman , 42. Z. Svoboda , 75. J. Šlais - 16. S. Nekola , 20. A. Huňáček , 40. P. Bláha , 53. O. Soukup , 73. M. Skala . ČK: 86. P. Bláha .
Hráči zápasu: O. Tic - J. Smazal .
Místo: Losiná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - KARL František (N), STUNA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.