0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si připisuje další výhru a drží se na dostřel prvního místa


Branky


0

V šestém kole zavítali hráči Hrádku na hřiště Smolivce, kde se body nedělají lehce. Hosté ale utkání zvládli a slaví další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se první půle nepovedla

Do zápasu vstoupili hráči Smolivce velmi špatně. Nedařilo se jim vůbec nic, svojí nemohoucností trochu i překvapili fotbalisty Hrádku, kteří sice ovládli prvních dvacet minut, ovšem bez gólového efektu. Jejich převaha se projevila až v 32. minutě, kdy se po nejistém zákroku brankáře Dražana dostal k míči Jiří Brabec, který už měl lehkou pozici a poslal Hrádek do vedení. Domácí byli naprosto neškodní a mohli inkasovat znovu, to se ale nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1. Trenér Smolivce měl svým hráčům určitě hodně co říct.

Zlepšení domácích k zisku bodů nepomohlo

Ve druhém poločase byli domácí jako vyměnění. Dostali se ke své klasické nátlakové hře, hosté si s nimi nevěděli rady, držel je ale jejich brankář Václav Ryba. Na hřišti bylo po celý druhý poločas jen mužstvo Smolivce, Hrádek se nedostal téměř k ničemu a musel se soustředit pouze na obranu, takže neměl ani šanci hrozit z protiútoků. Domácí ale zahazovali velké šance, nedařilo se jim vyrovnat. V závěru zápasu již hráli s velkým rizikem, do pokutového území se vysunuli i obránci a byli potrestáni z protiútoku. Hosté běželi sami na brankáře Dražana, který dokázal zlikvidovat první střelu, ale míč vyrazil pouze k nohám Radka Holečka, který upravil skóre zápasu na konečných 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Jan Spour: První poločas jsme hráli velmi špatně, soupeř využil naší chybu a skóroval. Ve druhé půle jsme se sice zlepšili, ale i kdyby se hrálo do půlnoci, tak bychom gól nedali. Rozhodla naše špatná první půle. Před zápasem jsme měli dost zraněných hráčů, ale s tím se asi potýká mnoho týmů.

TJ Svatobor Hrádek
Milan Brabec: Domácím se první poločas vůbec nepovedl, byli jsme jasně lepší a vedli jsme. Ve druhé půli byl ovšem soupeř lepší a měl velké šance, nepodařilo se mu ale skórovat. Vítězství je sice zasloužené, ale mohlo to dopadnout i jinak.



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - F. Trhlík [-] (83. J. Beneš [-] ) , S. Procházka [-] , J. Strejc [-] , J. Růt [-] , O. Strejc [-] , J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , P. Panýrek [-] , P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - M. Brabec [-] , Z. Kodýdek [-] , J. Oliva [-] , L. Šoural [-] (66. L. Kutil [-] ) , V. Skála [-] - T. Harant [-] , J. Brabec [-] , M. Kolář [-] (78. A. Štěpán [-] ) - P. Franěk [-] (82. L. Rychtařík [-] ) , R. Holeček [-] -

ŽK: 86. R. Brejcha - 50. R. Holeček , 66. J. Brabec , 75. V. Skála , 75. M. Brabec . ČK: 87. M. Brabec .
Hráči zápasu: O. Strejc - Z. Kodýdek .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESVADBA Karel - RŮT Jiří (N), HOLEČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.