P. Volf 41.
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice přišli během jedné minuty o tři vyloučené hráče


Branky


0

Do Štěnovic zavítali v šestém kole hráči Dlouhé Vsi. Velice nervózní utkání musely rozhodovat až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy dokázaly skórovat, první poločas skončil nerozhodně

Úvod utkání patřil hostům, kteří vstoupili do zápasu aktivněji a hned ve druhé minutě otevřeli skóre zápasu, když využil chyby domácí obrany Jan Hubený. Brzký gól trochu zaskočil domácí fotbalisty, kteří se nemohli dostat do zápasu. Zlom nastal po úvodní dvacetiminutovce, Štěnovice převzali otěže zápasu a diktovali své tempo. Vytvářeli si i šance a ve 41. minutě dokonce vyrovnali. Z pravé strany centroval Jiří Knížek, jeho centr si na prsa zpracoval Pavel Volf, který si míč přiťukl pravou nohou a střelou levačkou překonal brankáře Jiřího Kodýdka. Poločasový stav utkání byl tedy nerozhodný 1:1.

Domácí nedokázali udržet nervy na uzdě

Ve druhém poločase byla hra hned od úvodu vyrovnaná, oba týmy se soustředily především na obranu, bylo vidět, že nikdo nechce udělat chybu. Šancí druhý poločas moc nenabídl, hrál se spíše silový fotbal. K vidění bylo spoustu osobních soubojů, hráči obou týmy s agresivitou nešetřili. Zlomový moment zápasu přišel v 75. minutě, kdy byl faulován domácí kapitán Jan Nový, který za následné hrubé prostesty viděl od rozhodčího červenou kartu, což vyvolalo velkou vlnu protestů a v následujících několika vteřinách následovali svého kapitána do kabin i Martin Krásný Miloš Boček, oba také za vulgární protesty. To vyvolalo vlnu nevole samozřejmě i u fanoušků, utkání se dohrávalo ve velmi nervózním duchu. Domácí kouskovali hru, snažili se ve velké početní nevýhodě udržet remízový výsledek, což se jim nakonec podařilo, a tak museli rozhodovat penalty.

Bod navíc berou hráči Dlouhé Vsi

V penaltové loterii dokázali hosté za bouřlivé atmosféry udržet nervy a dokázali zvítězit. Jednu penaltu sice neproměnil Martin Krůs, ale úspěšní střelci Valvoda, Dryje, Sperl Mirvald zajistili svému týmu bod navíc, jelikož za Štěnovice byli úspěšní pouze dva střelci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Pavel Volf: Hned v úvodu jsme obdrželi laciný gól, který ovlivnil první poločas. Od 20. minuty jsme se ale zlepšili a zaslouženě vyrovnali. Druhá půle byla vyrovnaná, zlomový okamžik přišel po vyloučení našich hráčů za protesty a nedisciplinovanost - k výkonu rozhodčího se radši vyjadřovat nebudu. Závěr zápasu jsme dokázali ubránit, na penalty byli úspěšnější hosté.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Měli jsme více šancí, více jsme drželi míč. Podařilo se nám vstřelit brzký gól. Poté se hra vyrovnala a domácí po zásluze vyrovnali. Ve druhé půli byla řada ostrých soubojů, domácí hráči často diskutovali a myslím si, že byli po právu vyloučeni. V závěru už domácí polehávali, natahovali hru a podařilo se jim udržet remízu.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Fabián [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - M. Krásný [-] , P. Volf [-] , J. Nový [-] , M. Barnáš [-] - J. Knížek [-] , V. Hostačný [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - F. Matějka [-] , F. Dryje [-] (63. S. Valvoda [-] ) , P. Švec [-] (84. P. Beránek [-] ) , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

ŽK: 63. J. Nový , 73. J. Will - 28. J. Hubený , 42. P. Pechek . ČK: 75. M. Boček , 75. M. Krásný , 75. J. Nový .
Hráči zápasu: P. Volf - F. Dryje .
Místo: Štěnovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - JIRKA Pavel (N), HANZL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.