Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice rozdrtili Spálené Poříčí


Branky


0

Spálené Poříčí zavítalo na hřiště Chanovic a nestačilo se divit. Domácí zaskočili svého soupeře a vítězí rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila ráz první půle

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, trochu zaskočili soupeře, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Již v 6. minutě se měnilo skóre, když obránce Poříčí neuhlídal při rohovém kopu Michala Polenu, který pohodlně hlavičkoval a otevřel si svůj gólový účet v dnešním zápase. Hráči Chanovic měli otěže zápasu ve svých rukou, soupeře k ničemu nepouštěli a podařilo se jim navýšit vedení. Ve 20. minutě si na centrovaný míč naběhl znovu Michal Polena a bránkáře, který asi měl na letící míč vyběhnout, překonal podruhé. Zaskočení hosté nedokázali do konce poločasu nijak odpovědět, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí tým přidal další tři branky

Hned po dvou minutách druhé půle přišla další rána a opět z kopačky kapitána Michala Poleny, který využil zaváhání obránců Poříčí, kteří nedokázali odkopnout skákavý míč a potřetí v zápase překonal brankáře Martina Prantnera. Domácí hráči stále neměli dost a o pět minut později to bylo již 4:0, když dalšího zaváhání obrany využil Milan Šlehubr. Hostům se podařilo snížit v 65. minutě, gól vstřelil Josef Novák, ale nebylo jim to nic platné a určitě si všichni do jednoho přáli, aby rozhodčí odpískal konec utkání. Zápas už se spíše jen dohrával, v 83. minutě přidal ještě pátý gól domácích Jan Šebek a upravil skóre na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: Podali jsme nejlepší výkon ze všech zápasů. Hosté nehráli špatně, ale dnes na nás prostě nestačili, zápas jsme s přehledem vyhráli. Musím pochválit celý tým za skvělý výkon.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Katastrofální výkon celého mužstva. Z těch pěti gólů jsme soupeřili čtyři úplně darovali. Ve druhé půli jsme se chtěli vrátit do zápasu, ale po obrovských chybách jsme inkasovali a bylo po zápase. Efektivita domácích hráčů byla perfektní.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Prýmas [-] (46. O. Skuhravý [-] ) , J. Chalupný [-] , J. Polena [-] , J. Šulc [-] - D. Pavlovský [-] , J. Šebek [-] , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] - L. Rada [-] (64. D. Beránek [-] ) , M. Polena [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - D. Šlajs [-] , V. Homolka [-] , O. Homolka [-] , M. Hofman [-] (81. M. Krejčí [-] ) , J. Radda [-] , J. Karas [-] , M. Davídek [-] , K. Kalista [-] (80. M. Valenta [-] ) , J. Novák [-] , J. Pelc [-]

ŽK: 40. J. Pelc , 44. J. Radda , 51. M. Davídek .
Hráči zápasu: J. Polena , M. Polena .
Místo: Chanovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - KAŠÁK Miroslav (N), KREJDL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.