J. Karas 16.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka


Branky


16. J. Karas
0

V sedmém kole zavítali do Spáleného Poříčí hráči Měčína. Domácí potvrdili dobrou formu a díky vítězství se vyhoupli na třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Karase poslala domácí do vedení

Úvod zápasu patřil domácímu týmu, který měl územní převahu a prvních deset minut nepustil soupeře k míči. Poté se hra vyrovnala, hráči Měčína se začali osmělovat a podnikali řadu útočných výpadů. Paradoxně ale v 16. minutě inkasovali. Obránce Jakub Karas vyvezl míč, narazil si s jedním z útočníků a vystřelil slabší pravou nohou, míč přeletěl obloukem přes gólmana hostí a skončil v síti. Od vstřelené branky hráli domácí naprosto v klidu, do konce poločasu nepustili soupeře téměř k ničemu. V závěru měli hosté po faulu na hranici pokutového území výhodu přímého kopu z velmi nebezpečné pozice, ale skvělým zákrokem se předvedl brankář Martin Prantner. Domácí si tedy pohlídali nejtěsnější vedení, Měčín měl do druhé půle co zlepšovat.

Měčínu se vyrovnat nepodařilo

Do druhého poločasu vstupovali hráči Měčína s vědomím, že nemají co ztratit a na jejich hře to bylo znát. Byli mnohem agresivnější a rychlejší než v prvním poločase, hra byla v jejich režii. Měli řadu šancí, ale vždy ztroskotali na skvělém brankáři Prantnerovi. Domácí hrozili pouze z rychlých protiútoků, do velké šance se dostal střídající Marek Hofman, ale v zakončení neuspěl, a tak byl Měčín stále na dostřel. Závěr zápasu byl naprosto jednostranný, ale Poříčí se díky skvělému výkonu obrany podařilo uhájit nejtěsnější vedení a zvítězit 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Úvodních patnáct minut patřilo nám, podařilo se nám vstřelit vedoucí branku. Poté se hra vyrovnala a hosté nás začali zlobit. Druhý poločas byl v jejich režii, díky skvělému výkonu obrany jsme ale uhájili vítězství. Nebyl to moc hezký zápas, byl to víceméně boj.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - F. Brudna [-] , J. Novák [-] , D. Šlajs [-] , J. Pelc [-] (55. J. Šefl [-] ) , P. Byron [-] , P. Roj [-] (64. M. Hofman [-] ) , O. Homolka [-] , J. Radda [-] , J. Karas [-] , M. Davídek [-] (81. V. Homolka [-] )

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Klíma [-] (54. J. Ambrož [-] ) , J. Vlček [-] , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-] (70. J. Benda [-] ) , O. Jareš [-] , R. Šindelář [-] , K. Bureš [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] (85. F. Šlais [-] ) , J. Krotký [-]

ŽK: 29. M. Davídek , 33. F. Brudna - 40. P. Duchek .
Hráči zápasu: M. Prantner , F. Brudna .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.