Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná gólem v závěru bere tři body


Branky


0

V sedmém kole přijeli do Merklína hráči Losiné, kteří potvrdili skvělou formu ve venkovních zápasech a vítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se díky chybě soupeře dostali do vedení

Od úvodu bylo utkání velmi opatrné, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Aktivnější byli domácí fotbalisté, kteří si vypracovali nějaké šance, ale vždy ztroskotali na dobře chytajícím Janu Větrovském. Ve 20. minutě udělali merklínští obrovskou chybu, když brankář při odkopu trefil protihráče, míč se odrazil k nohám Jana Votípky, který bez větších problémů zakončil do odkryté branky - 0:1. Losinští mohli navýšit své vedení o pět minut později, nakopnutý míč z pravé strany Ondřeje Tyce skončil na břevně. Domácí od té chvíle převzali iniciativu a do konce poločasu byli jednoznačně lepší, své šance ale proměnit nedokázali, a tak šli hráči do kabin za stavu 0:1.

Votípka rozhodl v poslední minutě

Ve druhé půle se hráči Merklína snažili za každou cenu vyrovnat, ale jejich snaha přicházela vniveč. Naopak hosté hrozili z rychlých protiútoků a jeden takový se jim podařilo v 67. minutě proměnit, v závaru před brankou Štěpána Bacíka se míč odrazil k Janu Votípkovi, který prostřelil domácího gólmana a navýšil vedení svého týmu. Hráči Merklína ale zabrali a dvěma slepenými góly dokázali srovnat stav utkání. V 74. minutě pěknou střelou překonal brankáře kapitán Daniel Kříž, o tři minuty později se prosadil Radek Šobr a bylo to 2:2. Když už to vypadalo, že utkání skončí nerozhodně, tak unikl po pravé straně Ondřej Tyc a před brankou našel Jana Votípku, který zkompletoval svůj hattrick a vystřelil hostům tři body. Po rozehrávce udělala obrana Losiné velkou chybu a nabídla poslední šanci domácím, v brance se ale skvělým zákrokem předvedl Jan Větrovský, a tak Losiná bere tři body z velmi těžkého utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Bylo to průměrné utkání. V úvodu jsme byli lepší, ale po naší chybě se soupeř dostal do vedení. Ve druhé půli jsme se marně snažili vyrovnat, hosté nám vstřelili druhý gól z rychlého protiútoku. Poté jsme zabrali a podařilo se nám dvěma góly vyrovnat. V hektickém závěru nám hostující fotbalisté opět utekli a rozhodli.

TJ Sokol Losiná
František Karl: Bylo to vyrovnané utkání, domácí byli v první půli o něco lepší, ale nám se podařilo otevřít skóre. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale soupeř nám dvěma góly během tří minut zavařil. V závěru jsme s trochou štěstí dokázali strhnout vedení na naši stranu.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - D. Regner [-] (46. O. Sláma [-] ) , V. Tichota [-] , V. Vopička [-] , P. Štádler [-] , T. Grüner [-] , O. Haník [-] , D. Wild [-] , T. Pech [-] , R. Šobr [-] , D. Kříž [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] , K. Voráček [-] , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] - J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] (77. J. Albl [-] ) , P. Tančouz [-] (50. T. Hrach [-] ) - D. Zeman [-] (86. T. Karl [-] ) , O. Tic [-] -

ŽK: 80. O. Sláma - 56. L. Šindelář , 62. J. Votípka , 81. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Votípka .
Místo: Merklín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - KREJČÍK Miroslav (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.