Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek zvítězil rozdílem třídy


Branky


0

Fotbalisté Hrádku se v devátém kole střetli s týmem Spáleného Poříčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec dvakrát skóroval přímo z rohu

Úvod utkání patřil hostujícímu týmu, jeho hráči byli aktivnější, měli více ze hry a vypracovali si tři vyložené šance na skórování, proti byl ale brankář domácího celku Václav Ryba, který perfektními zákroky zamezil hostům vstřelit úvodní branku. Hrádek tedy přečkal tlak v úvodní desetiminutovce a začal se pomalu dostávat do zápasu. Ve 12. minutě kopali domácí rohový kop, ke kterému se postavil Milan Brabec a k překvapení všech zakroutil míč až do branky - 1:0. Tento nečekaný gól vesměs utnul veškeré útočné snahy Spáleného Poříčí, naopak domácí začali přebírat iniciativu a hnali se za pojišťovací brankou. Ta přišla ve 23. minutě, kdy se k rohovému kopu postavil opět Milan Brabec, kterému se povedl nevídaný kousek. Jeho nízký centr na přední tyč opět skončil až v brance, Hrádek tedy vedl 2:0 po dvou gólech vstřelených přímo od rohového praporku. Ve zbytku první půle se již nic zajímavého neudálo, do kabin šli spokojenější domácí.

Hattrick Holečka definitivně pojistil výhru domácích

Do druhé půle vstupovali hostující fotbalisté se snahou změnit nepříznivý stav utkání, ale úvod se jim nepovedl a dokonce inkasovali. V 50. minutě se do listiny střelců zapsal útočník Radek Holeček a Hrádek vedl již 3:0. Asi definitivní rozhodnutí přišlo v 57. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Radek Holeček a domácí vedli již 4:0. O šest minut později tentýž hráč dokonal svůj hattrick a hosté byli zralí na ručník. Od této chvíle ale domácí trochu polevili a hosté byli paradoxně po zbytek zápasu lepší. Povedlo se jim vstřelit čestný gól, konkrétně v 66. minutě skóroval kapitán Ondřej Homolka. Do konce zápasu měli ještě hráči Poříčí několik šancí na alespoň kosmetickou úpravu skóre, ale domácí podržel skvěle chytající brankář Ryba. Utkání tedy skončilo vítězstvím Hrádku v poměru 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Milan Brabec st.: Prvních dvacet minut měli hosté převahu, pak jsme ale převzali iniciativu a byli jsme lepší. Vstřelili jsme pět gólů, řekl bych, že bylo vidět, že se nám hraje lépe, když nehrajeme do plných. Samozřejmě velká spokojenost s výsledkem.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Začátek zápasu patřil nám, jenže jsme dvakrát inkasovali přímo z rohového kopu - naprosto nepochopitelné. Domácí podržel brankář, v první půli chytil asi tři naše šance. Ve druhé půli přes veškeré upozorňování v kabině jsme hned v úvodu dvakrát inkasovali a bylo po zápase. Paradoxně za stavu 5:0 jsme se zvedli, jsem spokojený, jak jsme odehráli poslední půlhodinu, tak bych si to představoval.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Kutil [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] , J. Oliva [-] (84. M. Kolář [-] ) , Z. Kodýdek [-] (4. P. Franěk [-] ) , M. Brabec [-] - A. Štěpán [-] , T. Harant [-] - R. Holeček [-] (88. T. Adamec [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - K. Kalista [-] , F. Brudna [-] , V. Homolka [-] - O. Homolka [-] , P. Roj [-] , M. Hofman [-] , P. Karlík [-] (46. J. Šefl [-] ) - V. Novotný [-] , D. Šlajs [-] , J. Novák [-]

ŽK: 18. J. Brabec , 38. M. Brabec , 83. V. Skála - 38. J. Novák , 76. F. Brudna .
Hráči zápasu: M. Brabec , R. Holeček .
Místo: Hrádek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šálková Helena - KOURA Radim, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.