J. Laubr 24.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodly penalty


Branky


16

Minulý rok rozhodovaly toto rokycanské derby penalty, po nerozhodném výsledku 2:2. Tentokrát tomu nebylo jinak, jen konečný výsledek byl o dvě branky chudší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba, která mohla rozhodnout...

Radnice se do svého soupeře v prvních minutách opřely, ale domácí úvodní napor ustáli a začali hrozit zejména rychlými křídelními akcemi. Ve 24. minutě se měnilo skóre ve prospěch domácích, i když ne po akci kterými se od začátku hráči domácích prezentovali. Využili chybnou malou domů hostujícího Spěváčka, kterou následně nedokázal pojistit ani brankář Volák a domácí Laubr následně uklízel míč do prázdné brány. Hosté se ještě 5 minut oklepávali, ale nesložili zbraně a do přestávky téměř uzamkli domácí na své polovině. Nebezpečné centry s přehledem uklízel zejména brankář Wohlmuth a když se nepodařilo ani v samotném závěru poločasu vstřelit vyrovnávací branku, odcházeli jako šťastnější domácí.

Esterka srovnal na poslední chvíli

Druhý poločas byl na obou stranách nepřesný a více bojovný. Hra se kouskovala na obou stranách a ve velmi dobrých příležitostech se zjevovali zejména hosté. Těm však chyběla přesnost. Rokycany se s blížícím se závěrem zápasu dostávali ke své křídelní hře, ale jejich centry hostující obrana odklízela mimo ohrožení branky. Jak se blížil konec zápasu, přibývalo více osobních soubojů, kdy jeden z nich proběhl i v pokutovém území Radnic, avšak bez odezvy rozhodčích, kteří jinak řídili utkání s přehledem. V závěrečných minutách se po rychlém protiútoku, který založil Jan Esterka, dostal míč k Pavlu Aubrechtovi ml., který jej předležil na hranici šestnáctky zpět Esterkovi a ten v 84. minutě srovnal na 1:1. A když tři minuty před koncem nevyzrál domácí Bouše na dvakrát na hostujícího brankáře, šlo se na penaltový rozstřel.

Radnický záchranář neproměnil

Rostřel došel až do poslední série bez zaváhání střelců. Pátý pokus ale Esterkovi domácí brankář vystihl a když následně domácí svůj pokus proměnili, mohli slavit druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Zápas proti Radnicím byl velmi vyrovnaný. V prvním poločase jsme do 30. minuty hráli velmi aktivně a využili šanci, do které se dostal Laubr. Poté jsme opět přestali hrát a soupeř měl hodně času na kombinaci, které jsme přerušovali až fauly kolem vápna. Zde nás podržel výborně chytající Wohlmuth. Druhý poločas byl herně špatný z obou stran. Hra byla hodně kouskovaná. Měli jsme po celou dobu problém s pohybem a kvalitní hrou, kdy jsme ztráceli velmi jednoduše balón. Jedinou branku jsme dostali po katastrofálně zahraném přímém kopu. Je škoda, že v závěru nevyužil Bouše jednu ze svých šancí a neodpískala se dle mého názoru jasná penalta na Laubra.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér hostů: Z mého pohledu se jednalo o vyrovnané a bojovné utkání, které provázelo řadu nepřesností na obou stranách. V průběhu prvního poločasu potrestal naši chybu při malé domů Laubr. Druhý poločas vyzněl více v náš prospěch. Blízko k vyrovnání jsme byli již při šanci Ondry Segeta, ale nakonec jsme se dočkali až v 84.min., kdy po akci Pavla Aubrechta se střelou z hranice velkého vápna prosadil Honza Esterka. Spravedlivá remíza. V penaltové loterii byli přesnější domácí hráči. Klukům patří uznání, nepříznivý vývoj je nesrazil, pro dobrý výsledek pracovali až do konce utkání. V době, kdy nám fotbal úplně nejde, získaný bod bereme.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - D. Holek [-] , J. Drábek [-] (72. R. Pražský [-] ) , J. Klír [-] , F. Stejskal [-] (70. K. Bouše [-] ) , M. Drábek [-] (46. M. Chmelíř [-] ) , P. Spěváček [-] , O. Varga [-] , J. Laubr [-] (81. D. Hájek [-] ) , O. Lang [-] , M. Ineman [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] (90. L. Paleček [-] ) , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - L. Brož [-] , D. Fencl [-] , M. Svoboda [-] (61. Š. Huttr [-] ) , F. Polášek [-] , M. Spěváček [-] (76. J. Esterka [-] ) - P. Aubrecht [-] , O. Seget [-] (61. M. Habr [-] )

ŽK: 45. J. Klír , 78. O. Lang - 36. M. Spěváček , 65. D. Fencl , 72. P. Valenta , 90. Š. Huttr .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - BÍNA Roman, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Derby jako hrom. V týmu hostů hraje spousta hráčů, kteří prošli kádrem Rokycan a ti se budou chtít na domácí vytáhnout. Přesto si myslím že domácí těsně vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů