Z. Smolík 59.
J. Žiak 88. (p.)
2:1
(0:0)
73. Z. Rolko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mochtíně se kopaly 3 penalty


Branky


59. Z. Smolík , 88. J. Žiak (p.) - 73. Z. Rolko (p.)
16

Košutka se po dvou neodehraných kolech, z důvodu nařízené karantény, vrátila na fotbalový trávník a hned chtěla uspět. V Mochtíně sahala minimálně po bodu, což v závěru zkazil zbytečný faul v pokutovém území a proměněná penalta domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Oba týmy předváděly ofenzivní fotbal, šance byly na obou stranách, ale aktivnější v zakončení v 1. poločasu byli hosté. Do vedení ale mohl jít jako první Mochtín a to ve 24. minutě, kdy byl proti hostům nařízen pokutový kop za faul na domácího Matěje Kapustu. Kapitán Mochtína, Jakub Bejvl, však pokutový kop neproměnil. Hosté měli několik nebezpečných rohových kopů a za hosty exceloval Zbyněk Smolík, jehož pokusy ale zvládal hostující brankář vyrážet.

Tři branky, další dvě penalty, výborný Smolík

Bitva o každý metr hřiště a o důležitý první gól pokračoval i ve 2. poločasu. V 58. minutě vychází Mochtínu rychlý brejkový útok, ze kterého Zbyněk Smolík zblíska skóruje. Pojistku mohl o šest minut později přidat Viliam Pretzelmayer, který se dostal do samostatného úniku, ale zaváhal se zakončením a hostující obrana stačila nebezpečí zažehnat. Košutka nasadila do závěru utkání několik čerstvých hráčů a v 73. minutě srovnává na 1:1 z nařízené penalty, za faul Jiřího Čeledy, kterou proměnil zkušený Zdeněk Rolko. Bitva o rozhodující a vítězný gól gradovala. Oba týmy o něj usilovaly, ale Mochtín byl přece jen ve větším tlaku. Kopal několik rohových kopů, velkou šanci měl na kopače střídající Petr Švátora, ale hostující golman ji zmařil. Bezmocný byl až v 88. minutě, kdy ho z penalty, za zbytečný faul na Zbyňka Smolíka, překonal Jan Žiak, který upravil na konečných 2:1 pro Mochtín.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Naše áčko se po debaklu v Žákavé opět vrátilo na vítěznou vlnu, když ze zápasu, ve kterém byly oba týmy předváděly ofenzivní fotbal, vybojovali maximum.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Čeleda [-] , M. Kapusta [-] (83. P. Švátora [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] (61. S. Palotás [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] (20. M. Pryimak [-] ) , J. Bejvl [-] , S. Spasov [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , K. Liška [-] (57. F. Bloch [-] ) , F. Řežábek [-] , M. Pitule [-] (69. M. Hejnal [-] ) , M. Navrátil [-] , D. Triner [-] (68. X. Nguyen [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (69. P. Sobotka [-] ) , J. Kalaš [-]

ŽK: 39. M. Pryimak , 73. J. Čeleda , 74. V. Pretzelmayer - 31. J. Kalaš , 81. Z. Rolko .
Hráči zápasu: Z. Smolík .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: SMITKA Josef - PICEK Lukáš, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Výsledky Mochtína jsou pro mě překvapením. Čekal jsem že budou hrát v horní polovině tabulky. Od Košutky nevím co můžeme po karanténě čekat? Mochtín využije domácí prostředí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích