Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice sahaly po bodu


Branky


16

Nevídanou přestřelku mohlo pár desítek přítomných diváků sledovat ve Svéradicích, kam zavítal současný lídr tabulky ze Žichovic. Domácí sahali po bodu, nakonec ale po celkem sedmi brankách v zápase vyhráli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kába rychle srovnal, před pauzou poslal hosty do vedení Butnaru

Utkání začalo zostra a hned ve 4. minutě otevřel skóre Karek Krejčí, který tak poslal hosty do vedení. To jim dlouho nezůstalo, neboť se o 3 minuty později dostal do příležitosti domácí Roman Kába a svou šancí nepohrdnul. Domácí tým to nakoplo a bojovností se dostávali do nebezpečných pozic čím dál častěji, ale povětšinou troskotali na dobré obraně s výborně chytajícím Kozlíkem. Domácí se také dožadovali odpískání pokutového kopu za hraní rukou ve vápně hostů, na to však rozhodčí reagovali pouhým odpískáním přímého kopu na hranici šestnáctky, který následné protesty už nezměnily. Svéradice měly do poločasu nejméně tři další gólovky, ale když se neprosadily ony, prosadil se soupeř. Před závěrem poločasu byla v pokutovém území odpískána penalta, kterou následně proměnil kapitán hostů, Ion Butnaru.

Žichovice se až do konce utkání bály o výsledek

Z kraje druhého dějství vstřelil branku hostující David Žáček a někdo by si mohl říct, že přinese do hry Žichovic klid. Bylo tomu naopak. Svéradice poslaly do hry zkušeného Jiřího Motejzlíka, který v 61. minutě po dalším bojovném tlaku domácích snížil na rozdíl jediné branky. Ale o minutu později navýšil opět na rozdíl dvou branek žichovický kanonýr Karel Krejčí z rychlého přechodu do útoku. Domácí cítili stále šanci na dobrý výsledek, ale nedařilo se jim vyzrát na hostujícího brankáře. Toho překonal až v 82. minutě Vlastimil Beránek, který tak přidělal hostům ještě větší vrásky. Domácí houževnatě bojovali do poslední minuty o srovnání, ale to se k jejich smůle nepodařilo a hosté si tak připisují další vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Bojovností a houževnatostí jsme až do posledních minut bojovali o body a na soupeři byla vidět nervozita o udržení výsledku. Rozhodčí nás připravili minimálně o jeden pokutový kop, který mohl s výsledkem ledaco udělat. Ale měli jsme i dost svých vypracovaných příležitostí, které jsme ke smůle neproměnili.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: Tak toto utkání mě bude z našeho výkonu dlouho budit ze snu. Místo toho, abychom po brzkém vedení přidali druhou branku, se necháme zatlačit, necháme soupeře vyrovnat a dáme na podnose tři stoprocentní příležitosti k vyrovnání. O poločase si vše důrazně probereme a ono se to děje po našem navýšení skóre znovu. Kozlíka v bráně bychom měli na rukou nosit za to, jak čaroval. Byl to zápas, kdy si domácí nezasloužili prohrát.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , F. Nováček [-] (46. J. Motejzík [-] ) , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , L. Jíra [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-] (57. M. Hrubeš [-] ) , T. Nesveda [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Motl [-] , T. Hnídek [-] , P. Čadek [-] , Š. Říha [-] , M. Špírek [-] (67. J. Landa [-] ) , K. Krejčí [-] (87. L. Mourek [-] ) , J. Volf [-] , T. Jůda [-] , I. Butnaru [-] , D. Žáček [-]

ŽK: 33. V. Brůha - 14. P. Čadek , 72. J. Volf .
Hráči zápasu: K. Krejčí .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠTĚPÁN Zdeněk, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra hostů

Tady musím být soudný. Čeká nás zápas s favoritem soutěže, který si jde od začátku tvrdě za postupem a nás čeká hodně těžký zápas. Kvalita a zkušenosti jsou jednoznačně na straně hostů.
Pokud ale předvedeme alespoň takový bojovný výkon ze Sušice, věřím že utkání neskončí naším debaklem, tak jak si spousta lidí už dopředu myslí a jak jsem slyšel od fanoušků z okolí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů