Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov neudržel náskok a Hrádek si vystřílel druhý bod


Branky


16

Kaznějov byl v minulé sezóně od prvních kol výrazným týmem v boji o první příčky, ale v letošní sezóně už nesbírá body tak snadno. Po šesti odehraných kolech má na kontě polovinu možných získaných bodů. Za to Svatobor si drží stále stejnou formu a tento nevyzpytatelný mančaft se po tomto utkání posunul na průběžnou pátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov začal skvěle

Na domácí půdě nenechává Kaznějov své soupeře jen tak vydechnout a hned od prvních minut ukazovali sílu v zakončení. Ze dvou rychlých protiútoků se během prvních šestnácti minut prosadili Matěj Mareš a Jan Vondráček, kteří tak rychle stanovili dvoubrankový náskok nad Hrádkem. Dlouho jim dvoubrankové vedení nevydrželo, jelikož ve 20. minutě snížil hostujícíc Jiří Kutil a Svatobor se hnal za vyrovnáním. Utkání provázela řada osobních soubojů, hra se tak kouskovala a nakonec jeden z nedovolených zákroků poblíž pokutového území hostů, znamenal další branku v zápase. K přímému kopu se postavil Ondřej Běhounek, který nedal hrádeckému Rybovi žádnou šanci a "do šatny" tak navýšil vedení na 3:1.

Hrádek hrál do samého závěru, což domácí stálo dva body

Kaznějov si před druhou částí zápasu vytvořil velmi slibný náskok, který se snažil udržet do konce. Ale více chtěli hosté. Nejprve se v 68. minutě prosadil Radek Kočí a když už si všichni přítomní fanoušci mysleli, že domácí budou naplno bodovat, přišel po nedůrazu ve vápně Bohemie trest. V poslední minutě základní hrací doby nedokázali domácí fotbalisté odpálit míč pryč ze svého pokutového území, toho využil Antonín Štěpán, který nasměroval zápas k penaltovému rozstřelu. Za zmínku ještě stojí, že následně se snažil Radek Kočí vzít co nejrychleji míč na polovinu hřiště k rozehrávce, přičemž byl od míče v bráně domácích odstrčen kaznějovským kapitánem Kopačem, který následně po druhé žluté kartě musel sledovat penaltový rozstřel z prostoru kabin.

Druhý bod pod Svatobor

Kaznějov měl celý druhý poločas na udržení dvoubrankového vedení, případně jeho navýšení. Zřejmě jako trest za nezvládnutí této situace mu nebylo přáno ani v penaltovém rozstřelu, po kterém si Hrádek odvezl druhý bod. Rozstřel skončil poměrem 5:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér hostů: Pokud bych to měl shrnout, tak se jednalo o vyrovnané utkání a na obou stranách zasloužená remíza. Při penaltách jsme byli šťastnější my. Bojovali jsme do konce zápasu a to se nám vyplatilo.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Tichý [-] (82. J. Višnovský [-] ) , M. Mareš [-] (67. V. Vašíček [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] , V. Višnovský [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , T. Vaneš [-] , M. Vondráček [-] (46. M. Polívka [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , J. Brabec [-] (46. M. Kolář [-] ) , Š. Gajdečka [-] - J. Skuhra [-] , L. Šoural [-] , L. Kutil [-] (72. F. Mareš [-] ) , J. Kutil [-] (62. J. Sekyra [-] ) - R. Kočí [-] , J. Skála [-] -

ŽK: 22. M. Tichý , 40. J. Kopač - 26. J. Brabec , 77. J. Pojar . ČK: 90. J. Kopač .
Hráči zápasu: J. Skuhra , A. Štěpán .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ŠIMEK František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání se přikláním k variantě, že domácí využijí výhodu svého hřiště a neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích