0:1
(0:1)
28. J. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá ubojovala v Lubech výhru


Branky


28. J. Malý
16

Luby se po minulé výhře v Radnicích bodově nastartovaly a doma to Bělé chtěli velice znepříjemnit. Konečný karetní mariáš tomu i částečně napovídal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malý se prosadil z přímáku

Vyrovnaný souboj od prvních minut provázelo jedno přerušení hry za druhým, v podobě nedovolených zákroků. Domácí se s chybějící oporou ve středu hřiště, Jeromem Cole, vypořádávali zejména nakopávanými balóny nebo ohrožením branky ze standardních situací. Po celý zápas nenašli recept na mezihru a tak v prostředku pole měli navrch zejména hosté. Bělá se z jedné ze standardních situací dostala do vedení, když přímý kop ve 28. minutě proměnil Jaroslav Malý. Do poločasu se pak už skóre nezměnilo, čemuž v poslední minutě pomohl skvělým reflexivním zákrokem i brankář hostí Tomáš Jarina, který zneškodnil nebezpečnou střelu směřující k tyči.

Pět žlutých, jedna červená...

Katastrofální stav hřiště pěknému fotbalu nepomáhal a obraz hry z první půle se tak přenesl do druhé. Více se objevovala spíše agresivita, než aby týmy bojovaly o změnu průběžného skóre. Ruku v ruce s tím se prezentoval taktéž rozhodčí Frgal, který jednotlivé závažné zákroky ohodnocoval karetními tresty. Do 88. minuty vedl na žluté karty tým Bělé, poměrem 2:3, ale proti byl zřejmě domácí Pavel Čipera, který za druhý hrubý faul obdržel druhou žlutou kartu a poroučel se ze hřiště. V závěru ještě vyfasoval kartu domácí kapitán Vejskal a jelikož se skóre od 28. minuty nezměnilo, odvezla si Bělá důležité 3 body do dalších bojů.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Katastrofální stav hřiště a agresivita hráčů nepřála pěknému fotbalu. Měli jsme štěstí, že jsme dali jeden gól a tento výsledek až do konce zápasu ukopali. Soupeř neměl žádnou mezihru, vytvářel si šance pouze ze standardních situací a ty jsme bezpečně pokryli. Výborně nás podržel brankář Jarina a skvěle hrající Jarda Malý.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Vejskal [-] , K. Šleis [-] , J. Jirotka [-] (64. J. Nešpor [-] ) , T. Votava [-] , A. Čížek [-] , P. Čipera [-] , V. Mańas [-] , T. Bureš [-] , T. Blohmann [-] (85. F. Sýkora [-] ) , J. Skýpala [-] (73. M. Sysel [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] (80. P. Cingroš [-] ) , M. Černý [-] , M. Tomášek [-] , L. Sobolík [-] , M. Šinál [-] , J. Malý [-] , L. Černý [-] , V. Iščenko [-] , J. Brejcha [-] , M. Blacký [-]

ŽK: 26. A. Čížek , 66. P. Čipera , 90. M. Vejskal - 35. M. Černý , 50. M. Tomášek , 77. J. Malý . ČK: 88. P. Čipera .
Hráči zápasu: T. Jarina , J. Malý .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Frgal Lukáš - BÍNA Roman, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy minulé kolo překvapili i když každý jinak. Domácí výhrou v Radnicích a hosté prohrou doma s Žihlí. Věřím že budou chtít hosté napravit své zaváhání a v Lubech neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů