1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj neporažených rozhodla jediná branka


Branky


18

Jednalo se o šlágr kola, který měl nabídnout taktickou bitvu dvou zřejmě nejlepších týmů v soutěži. Tento zápas nakonec rozhodla jediná branka, a to do sítě Petřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Že se bude jednat o těžký zápas, věděly obě strany velmi dobře. Domácí hráči se úplně nesešli, za to za hosty dorazilo několik posil z prvního týmu. Více ze hry měli většinou hosté, ale proti dobré obraně Žichovic se nedokázali prosadit a na druhé straně také žádná branka nepadla. Takže se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu jak na branky, tak na karty.

Rozhodl Krejčí

Do hry se ve druhém dějství postupně dostávala petřínská výpomoc z prvního týmu s vidinou vstřelení kontaktní branky. Ta však přišl na druhé straně, kde se v 66. minutě prosadil Karel Krejčí a poslal svůj tým do vedení. Hosté si následně vytvořili asi šest ložených příležitostí, ale když už dali branku, tak nebyla pro ofsajd uznána. Hosté avizovali, že se jednalo o zpětnou nahrávku za hráče stojícím za úrovní přihrávajícího, ale i tak nepochodili. Petřínští měli v tomto zápase smůlu a velmi dobře hrající obranu domácích se nepodařilo překonat.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Vyrovnané utkání se kterým jsme měli největší problém před zápasem, kdy se nám postupně omluvilo 6 hráčů. První půlku jsme mohli dát branky, nestalo se tak. Druhou půli, s přibývajícími divizními hráči na hřišti narůstal tlak hostí. Utkání by asi více slušela remíza, ale za tři body jsme moc rádi.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů: Gratuluji manažerovi Žichovic, Milanovi Koželuhovi, za získané tři body. Divím se že nenastoupil, protože k tomu co tam předvádí vůbec nepotřebuje žádný fotbalisty a jsem rád, že to takto v Žichovicích dělají. Jediný, kde měli převahu, bylo veprostřed a na krajích hřiště... A teď už vážně. Je mi na zvracení z toho, jak se dělá fotbal v roce 2020 v Žichovicích a myslím si, že horšího soupeře jsme ještě nepotkali. Musím tedy říct, že měli výbornou obranu a fantastického brankáře, ale měli i tři lidi na hřišti navíc. Sušice byla daleko lepší, než oni.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Motl [-] , J. Landa [-] (90. M. Mareš [-] ) , Š. Říha [-] (90. L. Mourek [-] ) , M. Špírek [-] (80. I. Butnaru [-] ) , K. Krejčí [-] , J. Volf [-] , T. Jůda [-] , P. Čadek [-] , D. Žáček [-] , J. Havel [-]

SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] (46. L. Zoubek [-] ) , P. Škarda [-] (80. M. Kordík [-] ) , A. Demeter [-] , D. Voves [-] , P. Bednář [-] , M. Štefl [-] (63. M. Provod [-] ) , M. Trojovský [-] , J. Vodrážka [-] (63. Z. Šimáně [-] ) , A. Kohout [-] (80. J. Krystl [-] )

ŽK: 54. T. Jůda , 90. K. Krejčí , 90. Š. Říha - 58. P. Bednář , 71. P. Hrabačka , 90. L. Zoubek .
Hráči zápasu: J. Volf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodek Jakub - KRAČMER Marek, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola. Dva aspiranti na postup do KP. Žichovice mají silný tým, ale osobně více věřím Petřínu, který proti nám hrál výborně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích