7:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín, po domácím překvapení z minulého týdne, utrpěl venku další debakl


Branky


10. O. Soukup , 31. T. Nekola , 34. O. Soukup , 42. M. Skala (p.) , 75. T. Nekola , 81. M. Skala , 88. J. Smazal - 26. J. Žiak , 71. Z. Smolík
18

Mochtín mv této sezóně velmi nevyrovnané výkony. Po prvních dvou výhrách následně dvakrát vysoce ztratil, aby překvapil celou 1.A třídu téměř vítězným počínáním se Žichovicemi. Ale tento zápas se mu opět nepovedl a po vysoké prohře dal na předchozí zápas zapomenout. Za to Žákava, která třikrát za sebou remizovala se konečně dočkala plnohodnotné výhry a slaví první 3 body (po anulování vysokého výsledku odstoupeného Starého Plzence).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na chvilku vypadli z tempa, ale dokázali se vrátit rychle do hry

Domácí tým šel do vedení již v 10. minutě, když svou šanci proměnil Ondřej Soukup. Ve 26. minutě ale srovnal stav utkání na 1:1 přesnou hlavičkou po rohovém kopu mochtínský Jan Žiak. Nerozhodný výsledek ale netrval dlouho. O pár chvil později se skóre znovu měnilo, a to opět ve prospěch domácího celku. Dvěmi slepenými brankami se za Žákavu nejdříve prosadil ve 31. minutě Tomáš Nekola a o tři minuty později znovu Ondřej Soukup. A když ve 42. minutě Michal Skala proměnil pokutový kop, nařízený za zbytečný faul hostujícího Stanislava Strejce, vedla Žákava po 1. poločase luxusním výsledkem 4:1. 

Po brance na 5:2 Mochtín rezignuje

Po přestávce Mochtín výrazně přidal, chtěl s nepříznivým stavem něco udělat, ale v zakončení chybělo trochu více sportovního štěstí. Domácím stačilo poctivě bránit, každé příležitosti navíc využívali k rychlým brejkovým akcím, pro které má i vhodné rychlonohé hráče. Hned po přestávce střílí svůj druhý gol mochtínský Jan Žiak, ale ten nakonec pro odmávaný ofsajd neplatí. Uznána byla až branka Zbyňka Smolíka ze 71. minuty, kterou upravil stav na 4:2. Vzápětí měl dvě velké šance na skorování i Jiří Dolejš, ale jeho pokusy nebyly přesné. Na to odpovídají domácí precizním rohovým kopem, kdy se hlavou prosadil Tomáš Nekola a na hostech je vidět odevzdanost. V závěrečné desetiminutovce se hosté jen braní žákavskému tlaku, ale obdržení dalších dvou branek neodvrátili. Podruhé v zápase se prosadil obránce Michal Skala a v závěru uzavřel skóre na 7:2 Jan Smazal



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: Zápas se nám docela povedl. Od první minuty jsme si vytvářeli gólové šance. Soupeř hrozil pouze po standardkách a kromě deseti minut ve druhém poločase, jsme byli celý zápas jasně lepší.




Sestavy


FK Žákava
O. Soukup [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , L. Drugda [-] (68. J. Smazal [-] ) , J. Aubrecht [-] (79. M. Štětina [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (59. R. Škala [-] ) , M. Boukal [-] (59. J. Mencl [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , M. Skala [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Kapusta [-] (46. J. Osvald [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Dolejš [-] , J. Žiak [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] (74. M. Pryimak [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] (46. P. Švátora [-] ) , J. Bejvl [-] , S. Spasov [-] (46. J. Čeleda [-] )

ŽK: 58. V. Mencl - 46. J. Žiak , 72. Z. Smolík .
Hráči zápasu: T. Nekola , O. Soukup , M. Skala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŘAN Josef - SCHNEIDER Josef, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: remíza

Zajímavý zapas. Mochtín se po dvou vysokých porážkách chytil bodem se silnými Žichovicemi. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích