3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobor hrál více než hodinu v oslabení, přesto zvítězil


Branky


18

Před začátkem zápasu se domácí hráči a publikum rozloučilo s dlouholetým trenérem Jiřím Brabcem, který jak říká, si po 10ti letech chce od fotbalu odpočinout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi brzká červená karta

Svatobor se do soupeře od úvodního hvizdu zakousl a chtěl vstřelit branku. Ale hned ve 2. minutě mají hosté velkou šanci, kdy nedokáží prostřelit domácího brankáře. V 9. minutě se po standardní situaci prosazuje kapitán domácích, Jiří Brabec, který na dvakrát překonává brankáře hostí. Domácí uklidněni vedoucí brankou nadále předvádí líbivý fotbal, který byl narušen ve 24. minutě po faulu domácího Skuhry na hranici vápna, za který rozhodčí uděluje červenou kartu. Následný trestný kop ale Kralovice nevyužívají a domácí domácí hráči se zatahují do defenzivního bloku. Hosté si vytvářejí šance, které domácí obrana v čele dnes v pohodě chytajícím Rybou odvrací. Bohužel pro Hrádek, se ve 39. minutě prosazuje po centru z pravé strany hostující Miloš Kulhánek. Hosté v tu chvíli byli na koni a do poločasu si vytvářejí ještě jednu velkou šanci, kterou Bulínovi likviduje domácí gólman.

Oslabený Hrádek dal "Brabčákovi" dárek

Druhý poločas začal jako první skončil. Hosté se snaží oslabenému soupeři vstřelit vítězní gól, ale domácí hrají velice dobře takticky odzadu a Kralovice do ničeho nepouští. Hrádečtí hrozí ze standardních situací a brejků. V 71. minutě zahrává Svatobor 3 rohy po sobě a poslední odražený balon Šoural krásným centrem nachází domácího kapitána, který hlavou skóruje na 2:1. Hosté vrhají všechny síly do útoku, čehož v závěru využil Jiří Kutil, který utíká po lajně a podél brankáře zvyšuje na 3:1 a uklidňuje domácí tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Václav Ryba, brankář domácích: Velice důležité 3 body, za předvedený výkon, nasazení a bojovnost, i zasloužené. Musím pochválit celé mužstvo, jak jsme to po brzkém vyloučení odehráli. Chtěli jsme se s "Brabčákem" rozloučit vítězstvím a kvalitním výkonem... To se nám povedlo.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , J. Brabec [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Skuhra [-] , J. Kutil [-] (88. J. Sekyra [-] ) , L. Šoural [-] , L. Kutil [-] - R. Kočí [-] , J. Skála [-] -

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Hurt [-] , M. Bulín [-] , P. Bulín [-] (58. P. Koča [-] ) , M. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] , M. Chvosta [-] (73. M. Kůsa [-] ) , O. Dušička [-] , L. Sládek [-] , D. Hyneš [-] (46. M. Horyna [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 76. Š. Gajdečka , 83. J. Brabec - 22. D. Hyneš , 26. O. Hurt , 48. J. Vlk . ČK: 24. J. Skuhra .
Hráči zápasu: J. Skála , J. Brabec .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Křen Jiří - MAZANEC Marek, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti moc bodu nerozdávají a pokud už jim bude hrát i útočník Kočí, tak si myslím, že doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza