1:2p.
(1:0)
68. Z. Smolík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 13:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín připravil Žichovice o jeden bod


Branky


36. J. Šafránek - 68. Z. Smolík (vl.)
16

Hosté zatím neztratili ani bod a pod vedením zkušeného trenéra Čadka přijeli naplno bodovat i do Mochtína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtínská obrana držela

Mochtín hrál od začátku ze zabezpečené obrany, do útočení se moc nepouštěl, ale i soupeř hrál opatrně, nikdo něchtěl zbytečně inkasovat. Žichovičtí měli sice více střeleckých pokusů, především pak z volných přímých kopů a kopali i více rohových kopů, ale mochtínská obrana si vždy poradila. A ve 34.minutě to přišlo. Domácímu týmu se povedl brejkový útok, po centru Bejvla se dostal k zakončení Jan Šafránek a nabídnutou šancí nepohrdnul. Míč si zpracoval, položil si golmana Landu a otevřel zblíska skore - 1:0. 

Neproměněná penalta a vlastní gól

Po přestávce hosté výrazně zvýšili svoji aktivitu, byli více na míči, začali být nebezpeční i v zakončení. V 52. minutě dokonce nastřelili tyč domácí brány. Mochtín stále hrál poctivého "zanďoura", každé příležitosti však využíval k brejkovým protiakcím. Jedna z nich přišla v 61. minutě, kdy se probil až před bránu hostů Tomáš Velek. V očích domácího celku byl na rohu malého vápna hloupým faulem hostujícího obránce nemilostrdně podražen, ale penaltový faul rozhodčí Strolený velkorise přehlédnul. O pouhé dvě minuty na to, na druhé straně vzniká podobná situace v trestném území Mochtína, kdy domácí Gajdůšek fauluje hostujícího Krejčího a penalta se píská. Faulovaný Karel Krejčí se ujal provedení pokutového kopu, ale trefil jen tyč domácí brány a skóre se neměnilo. Smolné vyrovnání přišlo o pět minut později. Zmiňovaný Krejčí trefil tentokráte břevno mochtínské brány, odražený míč chtěl ve skluzu odvrátit na roh Zbyněk Smolík. Nebyl z toho však roh, ale čistý vlastenec - 1:1. V 71. minutě si hostující Petr Čadek vyšlápnul za půlicí čarou na domácího mladíčka Tomáše Velka, který musel být následně odnesen na nosítkách mimo hrací plochu a následně odvezen do nemocnice s pochroumaným kotníkem. Hostům pak patřil závěrečný tlak, ve kterém chtěli utkání rozhodnout, ale to se jim nepodařilo, zápas skončil remízou 1:1 a šlo se na penalty. 

Penalty pro hosty

Mochtín začal dobře, když domácí gólman chytil hned úvodní penaltu soupeři. Následně ale bezchybně zakončovali domácí i soupeř, než došlo na čtvrtou a pátou sérii. Penaltu neproměnili domácí Blahník ani Spasov a bonusový druhý bod si odvezli z Mochtína hosté ze Žichovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Náš tým se na tradičního soupeře dobře připravil. Musel se sice obejít bez zraněného Jana Žiaka i omluveného Jiřího Čeledy, ale zvolil taktiku, která na Žichovice platila. Myslím, že náš tým hrubě poškodil rozhodčí, když ve druhém poločase nenařídil pokutový kop proti hostující bráně, ale za stejný faul jej nařídil o chvilku později proti nám.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: Dnes bylo vše proti nám. Mimo dobře hrající domácí se nám nechtělo běhat, bojovat a dávat góly ani z penalty. Dnes jsme si zkrátka vybrali horší den. Věřím, že se v týdnu dáme do latě a v sobotu budeme připraveni Petřín doma porazit.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - V. Pretzelmayer [-] , J. Dolejš [-] , M. Kapusta [-] (62. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] (73. M. Pryimak [-] ) , S. Strejc [-] , J. Bejvl [-] , S. Spasov [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Motl [-] , O. Chalupa [-] , T. Hnídek [-] , J. Krýsl [-] , Š. Říha [-] (82. P. Rojík [-] ) , K. Krejčí [-] , J. Volf [-] , P. Čadek [-] , D. Žáček [-] , J. Havel [-]

ŽK: 59. M. Kapusta , 90. D. Gajdušek , 90. S. Spasov - 18. Š. Říha , 38. J. Krýsl , 71. P. Čadek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - KŘÍŽ Lukáš, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza