2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle získala první body a nechala Luby na chvostu


Branky


11. J. Brož , 46. J. Brož
17

Utkání mělo rozluštit, jaký z týmu zůstane na samém chvostu tabulky a zda získá první body pouze jeden tým, nebo oba. Výhodu domácí umělky nakonec využila Žihle, která se odrazila ze dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby nedokázaly srovnat skóre

Začátek zápasu byl z obou stran nevýrazný, ani jeden tým neudržel míč na svých kopačkách dlouho a přihrávky taky postrádaly smysl. Ovšem zaúřadovala zkušenost s umělým povrchem. V 11. minutě se k centru z pravé strany dostal Jiří Masopust a z těžkého úhlu se prosadil Jiří Brož. Následně chtěli hosté hned srovnat, ale i přes velmi vážné situace před brankou domácích branku nevsítili. Asi by se domácí nedivili, kdyby byl rázem stav 1:2, ale štěstí tentokrát stálo na straně Žihle. Do přestávky to pak byl zejména boj o střed hřiště.

Brož pojistil výhru

Hned z kraje druhého poločasu si domácí opět vytvořili gólovku. Zakončení hlavou po centru ze strany ještě hostující Hromada dokázal vyrazit, ale na následnou dorážku Jiřího Brože byl krátký. Domácí tak hned po přestávce přidali pojistku, na kterou už Luby neměly do konce zápasu žádnou odpověď. Žihle tak nechala svého soupeře na chvostu tabulky a udělala první krůček k za záchranou v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: Zápasový výkon obou týmů byl hoden jejich postavením v tabulce. Po fotbalové stránce to nebylo nic moc, ale za body jsem rád. Soupeř měl v prvním poločase několik pěkných příležitostí, ale v koncovce byl nešikovný.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , J. Brož [-] , P. Malý [-] , L. Meiner [-] , R. Otcovský [-] , V. Churavý [-] (46. L. Milan [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Šleis [-] , M. Sysel [-] , J. Havlíček [-] (82. M. Irlbek [-] ) , V. Koželuh [-] , J. Jirotka [-] (59. R. Holub [-] ) , V. Mańas [-] (59. H. Pikhart [-] ) , T. Bureš [-] , T. Votava [-] , M. Vejskal [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 28. J. Šafár , 89. T. Přibyl - 56. M. Sysel , 74. A. Čížek . ČK: 87. A. Čížek .
Hráči zápasu: J. Brož .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - KŘÍŽ Jiří, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích