4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 13:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín poprvé inkasoval!


Branky


4. M. Štefl , 14. K. Bílik , 39. M. Štefl , 78. M. Provod - 29. O. Míčka , 40. M. Vrhel
16

Petřínské béčko se do tohoto zápasu mohlo pyšnit nulou v kolonce "obdržené branky". Sušice tuto statistiku narušila a zdálo se, že by z toho mohlo být více, než "jen" prolomení barikár. Nicméně vázla koncovka a domácí si ve druhém poločasu zkušeně pohlídali výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice měla na víc, než ukazovala světelná tabule

Domácí se brzy ujali vedení, zásluhou Matěje Štefla a o deset minut později, Kryštofa Bílika. Přesto ale byla po celou dobu lepší na hřišti Sušice. Domácí "pouze" proměnili své jediné šance. Hosté statečně okupovali polovinu hřiště domácích a vytvářeli si velmi slibné šance na vstřelení branky. Tu první proměnili až ve 29. minutě, když se prosadil mladík Ondřej Míčka. Hosté se dál tlačili do zakončení, ale z rychlého přechodu do protiútoku se nakonec ve 39. minutě radovali domácí, konkrétně podruhé Štefl. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat a o minutu později snížil Ondřej Vrhel. Do přestávky se už skóre nezměnilo. 

Petřín prostřídal a převzal kontrolu

Do druhého dějství zamíchali domácí trochu se sestavou, což jim nakonec pomohlo a převzali kontrolu nad celou hrou. Hosty už tolik nepouštěli do zakončení a sami si vytvořeli několik slibných šancí, se kterými prověřili Dominika Vašáka v bráně - útočník a nejlepší střelec Sušice si před zápase zvolil pozici brankáže, kvůli absenci Franty Míčka. Pojistku domácím vystřelil v 78. minutě střídající Michal Provod.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Soupeř byl v první půli jasně lepší, hlavně dvojice Vrhel a Králík nám dělala problémy. Naštěstí jsme poločas gólově zvládli a ve druhé polovině jsme brankou soupeři utekli. Soupeř předvedl výborný výkon.

TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu hostů: V prvním poločase jsme soupeře přehrávali a bohužel nevyužili všechny šance. Soupeř se prakticky dostal po našich chybách do třech tutovek, které proměnil. Ve druhém poločasu jsme nevyužili tutovku na vyrovnání a soupeř po brejku navýšil na 4:2. V druhé půli domácí obměnili hráče v obraně, což je proměnilo v lepší tým a na hřišti byli následně lepším mužstvem. Na to, že jsme hráli bez brankáře a chytal náš nejlepší střelec Vašák, tak pozitivní výsledek. Hra, na které se dá stavět. Pokud se nepletu první inkasované branky pro Petřín.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - J. Tětek [-] , A. Kohout [-] , J. Levý [-] (46. L. Zoubek [-] ) , P. Škarda [-] , J. Šulc [-] (77. V. Suchý [-] ) , K. Bílik [-] (73. Z. Šimáně [-] ) , M. Štefl [-] (73. M. Provod [-] ) , M. Trojovský [-] , J. Vodrážka [-] , D. Voves [-] (46. D. Heller [-] )

TJ Sušice
D. Vašák [-] - O. Míčka [-] , M. Vrhel [-] (85. P. Hubáček [-] ) , J. Králík [-] (81. Š. Tuček [-] ) , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , M. Kramár [-] (69. C. Faraon [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 31. J. Tětek , 44. J. Levý .
Hráči zápasu: M. Trojovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - HAVRÁNEK Martin, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích