1:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


45. S. Spasov - 10. P. Jarina , 15. P. Jarina , 33. J. Brejcha (p.) , 36. M. Černý , 92. M. Černý
18

O výhře hostů rozhodl již 1. poločas, který přinesl spoustu golových šancí na obou stranách, ale branky stříleli prakticky jen hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá se opět rozstřílela v prvním poločasu

První dvě obrovské měl domácí Jan Šafránek v 5. a 9.minutě, ale jeho zakončení končilo vždy těsně vedle tyče hostující brány. Nedáš-dostaneš, potvrdil vzápětí z protiútoku kanonýr hostů Pavel Jarina - 0:1. Stejný hráč pak o pět minut později trestá hrubku domácího Dolejše a pohodlně posílá Bělou do dvoubrankového vedení. V 18. minutě má  obrovskou šanci na korigování výsledku mochtínský Zbyněk Smolík, ale jeho střela z 10 metrů končí na tyči hostující brány. A když po faulu domácího brankáře proměňují hosté nařízený pokutový, vede Bělá ve 33. minutě již 0:3. Pokutový kop proměnil Jan Brejcha. Mochtín to nevzdává, bojuje, má také golové šance. Ty největší Velek, Žiak, Smolík, ale brána hostů je jak zakletá. Hostům naopak vychází na co sáhnou. Po ukázkové brejkové akci zakončuje Martin Černý a zvyšuje už na 0:4. Mochtín se snaží korigovat výsledek, v závěru poločasu střílí gol, ale ten je nakonec na pokyn pomezního rozhodčího odvolán z důvodu postavení domácího hráče mimo hru. Domácí se dočkávají až ve 44. minutě, kdy zblíska snižuje Spasov Spas a upravuje na 1:4.

Dobývání brány hostů pokračuje i ve druhém poločasu. Pokračuje však i střelecká nemohoucnost domácích hráčů v tomto zápase, která vrcholí např. i neproměněnou penaltou T. Velkem v 78. minutě poté, co byl za dvě žluté karty vyloučen hostující brankář Tomáš Jarina a jeho místo v bráně nahradil útočník Jaroslav Malý. Ten byl tedy úspěšnější než střílející Velek. Následně za ovací hostujících fanoušků odchází vystřídat nahradního brankáře Nikolaeva, který se mezitím převlékal a rozcvičoval. Hosté svůj náskok bezpečně hájí, využívají každé příležitosti k brejkovému útoku do otevřené obrany Mochtína. Jeden z nich se jim nakonec povedl a v nastavené hře završují gólem Martina Černého své vítězství, když upravují na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Opět se ukázalo, že fotbal je nádherná hra, ale někdy bývá hodně krutá. Pro naše týmy to byl hodně smolný víkend se skóre 1:10.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Nám se v zápase vydařil opět první poločas, kdy nám tam spadlo vše, do čeho jsme se opřeli. Jsem rád že pokračujeme ve hře, kterou jsme převedli minulé kolo a potvrdili jsme, že to nebyla náhoda. Celý tým si zaslouží pochvalu, v čele s Martinem Šinálem anebo Jardou Malým, který zaskočil za vyloučeného brankáře a chytil penaltu, která mohla ještě domácí v závěru nakopnout.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - M. Kapusta [-] (80. P. Švátora [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] (74. J. Osvald [-] ) , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] (64. S. Strejc [-] ) , S. Spasov [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , L. Sobolík [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] (83. N. Nikolaev [-] ) , J. Brejcha [-] (81. V. Kindl [-] ) , M. Blacký [-]

ŽK: 33. D. Prokop , 84. S. Strejc - 29. T. Jarina , 63. P. Jarina . ČK: 78. T. Jarina .
Hráči zápasu: J. Malý , M. Šinál .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - MAREK Pavel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy v posledním zápase vsítily hodně branek. Mochtín jsem v minulé sezoně viděl hrát jednou a hrají sympatický fotbal. Volím jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích