2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí bojovali až do posledních minut


Branky


18

Souboj mužstev ze spodních příček tabulky doprovázela sanita, červená karta a závěrečný obrat. Žihle nakonec odjížděla z dalekého zájezdu bez jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě zranění a jedna sanita

Zápas byl od počátku soubojem o každý metr a pěknému fotbalu se utkání moc nepodobalo. Utkání se odehrávalo vesměs mezi šestnáctkami a u domácích se brzy muselo sáhnout po střídání. Ve 25. minutě musel ze hry odstoupit pro předchozí nezaviněné zranění kolene Martin Chaloupka, který si bude muset nejspíš několi týdnů odpočinout. Druhým vystřídaným se stal ve 30. minutě Ondřej Šustr, pro kterého musela zajet dokonce sanita, jelikož si jmenovaný při souboji s hostujícím kapitánem po nešetrném zákroku zlomil klíční kost a minimálně do zimy tak už na hřiště nenastoupí. Nastoupivší náhradníci se naštěstí pro domácí rychle zapojili do plnění svých úkolů, takže své spoluhráče dobře nahradili. Avšak vykolejení svéradičtí se do přestávky už na moc nebezpečna nezmohli a prostor dostávali hosté. Ti však žádnou ze svých šancí neproměnili.

Žihle vedení neudržela

Z počátku druhého dějství se do šancí z rychlých protiútoků dostávají zejména hosté, ale domácí brankář téměř všechny jejich nebezpečné pokusy kryje. Ale Žihle se přeci jen dokázala časem prosadit. V 73. minutě se po nedůrazu domácí dobrany prosadil hrající trenér hostů, Robert Otcovský a upravil tak skóre na 0:1 pro Žihli. Ze hry hostů to vypadalo, že chtějí zápas už jen dohrát, ale zároveň zde bylo několik situací a sporných momentů, po kterých se hosté ozývali směrem na adresu rozhodčích. Domácí se hnali za vyrovnáním a z jedné ze skrumáží po rohovém kopu nejprve v 85. minutě srovnal domácí Michal Petrášek a dílo dokonal v závěrečných minutkách Stanislav Makovec, který se prosadil po podobné situaci. Následně se hosté opět opřeli do rozhodčích z důvodu podezření neodmávaného ofsajdu, který měl předcházet gólové příležitosti, načež se někteří uchýlili i k vulgárním nadávkám a rozhodčí tak rozdal po třech žlutých kartách, z nichž jednu obdržel již potrestaný kapitán domácích, Lukáš Rázek, který tak šel o minutu dříve do sprch.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Po úvodních zraněních, které nás dost zasáhly a následně obdržené brance, jsme byli psychicky hodně na dně. Ale děkuji klukům, že bojovali do konce zápasu a že si v závěru ponechali chladnou hlavu. Jestli se mám vyjádřit, zda padla druhá branka regulérně, tak musím sdělit pouze poznatky svých hráčů na hřišti, kteří tvrdili, že si vše pohlídali, jelikož já jsem tuto konkrétní situaci nezaregistroval. Snad je ale toto vítězství pro nás odrazový můstek.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Po prvním zřejmě vyrovnaném poločase jsme se dostávali více do hry a branka byla pro náš tým zasloužená. To co se ale stalo na konci, nemělo s fotbalem moc společného. Druhá branka podle objektivních lidí neměla platit a rozhodovalo by se zřejmě penaltovým rozstřelem. V tu chvíli jsem ani já nezůstal klidným, a to jinak své svěřence ke klidu nabádám. Jedeme dál, uvidíme, co nám přinesou další zápasy.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - O. Šustr [-] (30. J. Netušil [-] ) , R. Kába [-] , F. Nováček [-] , S. Makovec [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] (25. E. Bouše [-] ) , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-] , T. Nesveda [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Šafár [-] , S. Peterka [-] , T. Přibyl [-] , R. Otcovský [-] , M. Morgenstern [-] , L. Milan [-] (46. J. Brož [-] ) , L. Rázek [-] , J. Čapek [-] , F. Půta [-]

ŽK: 20. M. Petrášek - 30. L. Rázek , 90. S. Peterka , 91. J. Masopust . ČK: 90. L. Rázek .
Hráči zápasu: M. Soukup .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - BUREŠ Jiří, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

S oběma týmy jsme hráli v úvodních dvou kolech a i když tomu výsledky nenapovídají, tak Svéradice předvedly lepší výkon. V jejich specifickém domácím prostředí uhájí vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

1. 9. 2020 12:07
Výhra domácích