Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Starý Plzenec stále skomírá


Branky


18

Starému Plzenci před sezónou odešla polovina týmu do jiných, nižších krajských soutěží. A méně zkušení srdcaři týmu se snaží nebýt za otloukánky, ale k tomu povede zřejmě ještě delší cesta. Jejich druhý zápas v nové sezóně skončil dalším vysokým rozdílem. Tentokrát plzenečtí prohráli na domácím hřišti s Košutkou 0:8. Pětkrát se prosadil Tomáš Pekník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po desáté minutě bylo hotovo

Netrvalo ani deset minut a hosté vedli v Plzenci už 0:3. Prosadili se Tomáš Pekník, Marek Navrátil Daniel Triner. Následně se hra ustálila a do menších šancí se dostali i domácí. Ovšem bez vstřelené branky a k závěru poločasu opět udeřili hosté. K první brance utkání přidal další dva zásahy Tomáš Pekník a mohl už v šatně slavit hattrick.

Pekník dal bůra

Na začátku druhé půle se zdálo, že se domácí přeci jen prosadí a vstřelí svou první branku v nové sezóně. To jim však zdárně nedopadlo, ač si o to příležitost žádala. Nezbývalo tak nic jiného, než střílet na druhou branku. V 71. minutě se zásahem na 0:6 prosadil Tomášův bratr Jan Pekník a aby si nejlepší střelec Košutky minulé sezóny, Tomáš Pekník, trochu zlepšil statistiky, přidal ještě do konce zápasu další dva kousky. Závěrečný stav tedy byl 0:8 a se skóre Pzence 0:20 po dvou zápasech, to nevypadá dobře. Přejme mu brzké ze dna vstání, jelikož toto si nikdo z plzeneckých hráčů nezaslouží.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
René Vávro, kapitán domácích: Opět nám utekl začátek zápasu a po 10 minutách bylo po zápase. Bohužel jsme udělali opět mnoho individuálních chyb, které Košutka potrestala. Vůbec se nám nedařilo pokrýt hráče při standardních situacích a v útoku jsme nedokázali podržet balón. Je vidět, že v současné době nejsme schopní konkurovat týmům v 1.A třídě.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán hostů: Zápas byl pro nás pikantní v tom, že Plzenec trénuje náš bývalý kouč Láďa Slavík, se kterým jsme toho spoustu krásného zažili a chtěli jsme se tedy ukázat v co nejlepším světle, což se nám podařilo. Řekl bych, že zápas se rozhodl v prvních 10 minutách, kdy jsme dali tři rychlé góly. Poté už byl zápas jasně v naší režii, i když soupeř to určitě nezabalil. Konečně se probudil náš kanonýr Tomáš Pekník, který vstřelil 5 gólů. Má štěstí, že mu to tam konečně padlo. On se nám svěřil, že dostal nabídku od jednoho nejmenovaného týmu z vyšší soutěže, ale na rozdíl od Lionela Messiho neví, co je to fax, a tak si o přestup nemohl zažádat. Atleti po vítězství absolvují vždy čestné kolečko kolem stadionu. Já jsem při nedělním brzkém ránu absolvoval rovnou tři vítězná kolečka s tramvajákem na trase Bolevec- Skvrňany. Soupeři přeji ať si nová sestava brzy sedne a dočkají se prvních bodů.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - P. Šesták [-] (83. J. Koňařík [-] ) , T. Hurt [-] , F. Hyťha [-] , P. Batěk [-] , J. Sedlák [-] , M. Brácha [-] , D. Diviš [-] , J. Kuncendörfer [-] , S. Sibal [-] (70. V. Děkanovský [-] ) , R. Vávro [-] (46. P. Makovička [-] )

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Pekník [-] , K. Liška [-] (46. P. Sobotka [-] ) , J. Hemzáček [-] (69. M. Pitule [-] ) , M. Primas [-] , M. Navrátil [-] , X. Nguyen [-] (19. F. Bloch [-] ) , D. Triner [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , J. Kalaš [-]

ŽK: 47. P. Batěk - 80. J. Pekník .
Hráči zápasu: T. Pekník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - HESSOVÁ Tereza, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Košutka musí zabrat, a Plzenec na tom na začátku sezony neni vůbec dobře. I přes to, že Plzenec hraje doma, 3 body si odvezou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

1. 9. 2020 12:06
Výhra hostů