2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První duel v nové sezóně, který rozhodovaly penalty


Branky


12. K. Bouše , 63. D. Holek - 59. L. Drugda , 61. J. Smazal
18

Před úvodním hvizdem se na hřišti pod Rokycanskou strání rozcvičovala mužstva, která shodně posbírala 3 body ze dvou úvodních zápasů. Žákava však do zápasu vystupovala s lepším střeleckým skóre, když v minulém kole rozstřílela Plzenec 12:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouše zařídil domácím vedení

Rozpačitý začátek uklidnil pro domácí fotbalisty ve 12. minutě Karel Bouše a s hosty to začalo vypadat jako před dvěma týdny v Hrádku. Nicméně se z branky rychle otřepali a do poločasu už domácí do vážnějšího zakončení nepustili. Naopak si vytvořili více šancí oni a jen smůla jim překážela ve vyrovnání. 

Pětiminutové gólové představení

Co se hostům nevydařilo na konci první půle, dokázali v té druhé. Dostávali se více k vápnu soupeře až nakonec ke srovnání došlo. V 59. minutě se prosadil Lukáš Drugda, který byl o dvě minuty později kopírován křídelníkem, Janem Smazalem a náhle se hosté ujali vedení 1:2. To jim však dlouho nevydrželo. V 63. minutě za domácí srovnal Dušan Holek a jelikož v následném vyrovnaném souboji neměl nikdo navrch, musel rozhodnout o druhém bodu penaltový rozstřel. 

Druhý bod do Žákavé

Rokycanští nebyli při proměňování desítek stoprocentní a k ukončení rozstřelu postačily jen čtyři série. Penaltový rozstřel skončil poměrem 2:4.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů: Zápas byl celkem vyrovnaný, možná jsme byli o ten bod lepší. Určitě jsme měli víc šancí. Rokycany hrály dlouhé nakopávané balóny a kromě dvou gólů neměli žádnou vážnější šanci. Dobre zahral Honza Aubrecht a Vasek Bouda.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Chmelíř [-] (58. D. Hájek [-] ) , F. Stejskal [-] (58. J. Lev [-] ) , M. Drábek [-] , K. Bouše [-] (57. J. Drábek [-] ) , O. Varga [-] , J. Laubr [-] (46. D. Kroc [-] ) , O. Lang [-] , T. Pliml [-] , D. Holek [-] , J. Klír [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Tišl [-] , T. Nekola [-] (78. M. Skala [-] ) , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] , R. Škala [-] (46. M. Boukal [-] ) , V. Bouda [-] , O. Soukup [-] (89. J. Mencl [-] ) , M. Štětina [-] , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

ŽK: 69. J. Lev , 83. O. Varga .
Hráči zápasu: K. Bouše - J. Aubrecht , V. Bouda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKOVÁ Kateřina, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rokycany doma ztrácet nebudou, a i když Žákava v minulém kole čepovala 12tku, tak tentokrát odjedou se sklopenou hlavou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

1. 9. 2020 12:06
Výhra domácích